Digidexo.com

Er Coconut Oil bra for barn?

Er Coconut Oil bra for barn?


Kokosolje blir brukt som en aktuell hud salve av mange mennesker. Kokosolje har vist seg effektiv som et antibakterielt middel. Siden kokosolje er en mettet fett, har bruken som kosttilskudd blitt innskrenket av dagens teorier om mettet fett. Barn imidlertid kreve mer mettet fett enn voksne, så bruken av kokosnøttolje som kosttilskudd kan betraktes.

Bakgrunn

Kokosolje er generelt trygt for barn. Det er avledet fra et tre mutter, slik at barn og voksne som er allergisk mot nøtter, spesielt valnøtter, bør være forsiktig når du bruker denne oljen og dens derivater. Kokosolje er et mettet fett, og mettet fett anses unhealthful generelt. Imidlertid er morsmelk rik på mettet fett. Ifølge US Department of Agriculture, for å vokse skikkelig, barn under 2 år trenger fett i kosten. Mange morsmelkerstatninger bruke kokosolje til å gi den nødvendige fettinnhold i deres fremstillinger.

Funksjon

Kokosolje har blitt studert som en del av kostholdet til Stillehavsøyene. Selv om de spiser mye kokosolje i løpet av sin levetid, er vaskulær sykdom uvanlig. Bekymringen om barn og kokosolje ligger i den nåværende trenden mot å tro at mettet fett øker kolesterolnivået og skape et miljø moden for hjertesykdom. Men en fersk rapport fra Richard D. Feinman, biokjemi professor ved Downstate Medical Center og co-sjefredaktør i Journal of Nutrition and Metabolism, peker på karbohydrater som er hovedårsaken til høy forekomst av hjertesykdom. Hans rapport indikerer at en redusert karbohydrat diett førte til lavere blod fett nivåer enn en redusert fett diett selv om forbruket av mettet fett blant denne gruppen var tre ganger høyere. Han tillegger denne tilsynelatende motsetningen til virkningene av metabolisme.

Fordeler

Kokosolje har ingen kjente bivirkninger med mindre en allergi mot valnøtter og kokosnøtter er til stede. På grunn av sin klassifisering som mettet fett, mottar den alle av dagens dårlig trykk at mettet fett får, men konkrete studier av kokosolje av det vitenskapelige samfunn har ikke vist noen negative effekter. Det motsatte, en liten peer-reviewed studie av 40 kvinner viste ingen økning i kolesterol-og triglyseridnivåer etter kokosolje tilskudd, og kokos olje-gruppen hadde også en større økning i abdominal fett tap. En artikkel med tittelen "Eat å konkurrere" utgitt av Iowa State University antyder at mennesker krever mettet fett å operere med maksimal effektivitet.

Potensiell

Kokosolje er en naturlig kilde for laurinsyre, som er det primære anti-viral og anti-bakterielt middel i morsmelk. Denne unike egenskapen av kokosolje gjør at den kan benyttes i mange forskjellige aktuelle behandlinger for hudsykdommer. The University of Texas i Austin har skissert kokosolje er nytten i fjerning av hodelus hos barn.

Betraktninger

Naturlig forekommende fett som finnes i kokosnøttolje er en forutsetning for optimal helse. I tillegg til dens fettinnhold, har kokosolje vist seg antibakterielle, antivirale og fungicide egenskaper. Kokosolje kan være nyttig som et kosttilskudd, men det trengs mer forskning om fordelene ved å bruke kokosolje i stedet for andre, mer vanlige, matoljer.