Digidexo.com

Diet piller for diabetikere

Måfå kombinere over-the-counter slankepiller med alle diett plan er aldri en god idé, men det blir mye verre hvis du er en vedvarende tilstand som diabetes. Diabetikere har unike helsekravene som ikke alltid vurderes når formulere slankepiller. Dermed den beste dietten piller for diabetikere er som regel de som har fått FDA-godkjenning og er foreskrevet med samtykke fra din behandlende lege.

FDA og kosttilskudd

Velg en diett pille godkjent av FDA for å unngå uønskede helse-og sikkerhetskrav på lang sikt. Generelt har FDA langt mindre makt over produksjonen av kosttilskudd enn det gjør i forhold til andre elementer, og er normalt henvist til å handle etter det faktum. Med andre ord, kan FDA sende inn en sak mot farlige produkter etter at de er på markedet, men kan ikke regulere eller sikre produktets kvalitet eller innhold. Dette betyr at ingrediens lister og til og med den totale effektiviteten av enhver diett pille på markedet ikke er garantert så lenge som det er solgt som et supplement. For å unngå dette potensielle fallgruve, hold deg til velprøvde medisiner med FDA-godkjenning.

Diabetes og normal diett piller

Unngå kommersielle slankepiller som inneholder en rekke sentralstimulerende midler for å unngå utilsiktet forverre din diabetes. Mange over-the-counter slankepille kosttilskudd inneholder sentralstimulerende stoffer som koffein, som kan ha en negativ effekt på kroppens insulinfølsomhet, eller hvor godt din boday kan forvalte og utnytte insulin, ifølge en studie publisert i februar 2002 utgaven av tidsskriftet "Diabetes Care," gjennomført ved Institutt for indremedisin i Nederland. Som insulinfølsomheten allerede er svekket på grunn av diabetes, er det ikke nødvendig å gjøre problemet verre ved å legge uregulerte slankepiller. Med andre ord, siden du allerede har diabetes, du ønsker å unngå ytterligere redusere insulinfølsomheten til enhver pris.

FDA godkjente piller

Velg en diett pille som er FDA godkjent med legen din samtykke for å sikre at det ikke vil negativt påvirke din diabetes. Per nå er det fire separate slankepiller som har fått FDA-godkjenning, med ett å være en over-the-counter supplement. Disse inkluderer Phentermine, Xenical, Meridia, Orlista, og Alli, over-the-counter lavere styrke versjon av fett-blokkerende pille Orlistat. Disse pillene virker ved å blokkere kroppens evne til å behandle fett eller regulerer appetitten å redusere cravings. Uansett hvilken pille du velger, så husk at det vil fungere best når parret med en vanlig regime av kosthold og mosjon. Ifølge nettstedet MyAlli.com, mens det ikke er noen interaksjoner mellom diabetes medisiner og Alli, kan legen din må justere medisinering dosering, så holde ham informert om eventuelle endringer i kosthold eller kosttilskudd regime.