Digidexo.com

Best Virgin Coconut Oil Fordeler

Kokosolje kan skilte med en 1000-årig historie med bruk for helse i tropiske kulturer, men det fortsatt klarer å overraske ernæringsmessige forskere med sin nytte. Kokosolje øker immunitet, dreper bakterier og virus, reverserer noen av oksidativ skade som fører til kreft, og til og med reversere skader på huden forårsaket av både aldring og miljø.

Betydning

Kokosnøtter har en imponerende ernæringsmessig profil - de er rike på vitamin A, vitamin C, aminosyrer, kalsium og jern - og har også den unike fordelen av å være utelukkende består av mellomkjedede fettsyrer (MCFAs). I stedet for å finne en endelige hvilested i arteriene og porer (som med animalske fettstoffer og mange flerumettet vegetabilsk fett), legemet har en tendens til å brenne MCFAs som en effektiv kilde for energi. Bedre ennå, betyr oljen raskt brennende naturen som sin anti-mikrobielle, anti-bakterielle og anti-aging forbindelser metaboliseres raskt å reparere kroppens vev fra innsiden.

Funksjon

Det finnes utallige måter å innlemme virgin kokosolje i ens kosthold og helse regime. Lokalt, er oljen et kjempefint healing serum for tørr, skadet, solbrent eller aldrende hud (og også kan bidra til å forbedre tilstander som eksem og psoriasis.) På grunn av sin anti-mikrobielle egenskaper, er et lite program av oljen også ganske nyttig i å ta opp små infeksjoner og gjær overvekst. Innlemming oljen i ens kosthold er en smal sak: blande et par spiseskjeer i en smoothie, legge den til havregryn, steke grønnsaker i den, rør den inn ris, eller spre solid form over brød.

Fordeler

I motsetning til andre oljer som bare har verktøyet for en eller to helseformål, dekker kokosolje et bredt spenn av fordeler. Dermatologisk, kokosolje helbreder og fukter mer effektivt enn lab-laget produkter - men uten de potensielle irriterende bivirkninger. Sin kraftige antioksidant komponenter naturlig beskytte mot både synlige og usynlige aldring. Noen studier har også vist at oljen effektivt behandler betingelsene for eksem, psoriasis, eksem og blåmerker. I kosten, kokosolje termogenetisk egenskaper bidra til å kontrollere vekten samtidig som vi bidrar til en følelse av metthet og velvære. Oljen rike utvalg av mikronæringsstoffer fremme helbredelse og dempe irritasjon så snart de er fordøyd.

Forebygging / løsning

Noen brukere er forvirret av den tilsynelatende forskjellen mellom kokosolje og kokossmør. De er faktisk det samme produktet, bare på en annen temperatur. De mellomkjedede fettsyrer i kokosolje firmaet opp rett under romtemperatur, snu olje til en solid. Siden de naturlige antioksidanter i oljen støtte en meget lang holdbarhet, er det unødvendig å lagre oljen i kjøleskapet i fast form. Produktet kan trygt holdes på disken, vekk fra direkte sollys, hvis det er enklere for deg å jobbe med den i en flytende konsistens. Aldri, men, mikrobølgeovn oljen.

Teorier / Spekulasjoner

Nylige studier har funnet at det høye nivået av kaprylsyre i virgin kokosolje som gjør det til en overraskende effektiv antifungal behandling. Når forskerne brukt olje til en overvekst av Candida albicans (en naturlig forekommende gjær som forårsaker symptomer som spenner fra trost til dårlig fordøyelse og cravings), ble befolkningen raskt redusert til normale nivåer.

Potensiell

Funnet utelukkende i kokosolje og morsmelk, er laurinsyre en drivkraft komponent i kokosolje. Kroppen bruker laurinsyre som en kraftig anti-infective verktøy, ved hjelp av enzymer for å bryte det ned i monolaurin, en forbindelse som dreper mikroorganismer (for eksempel virus og ikke-gunstige bakterier) på kontakt. Best av alle, laurinsyre dreper disse mikrober på utsiden av legemet; som sådan, det bevarer energi lagrer i immunsystemet, siden kroppen ikke må arbeide for å drepe disse mikroorganismer når de har passert gjennom huden.