Digidexo.com

Protein Powder frokost Næringsinnhold

Finne den perfekte balansen for din frokost ernæring er viktig uansett hva dine mål er. For den personen prøver å få vekt og bygge muskler, har frokost ernæring for å inkludere en betydelig mengde protein for å gi kroppen din med sin påkrevde drivstoff. På den annen side er noen prøver å gå ned i vekt trenger bare nok protein for å holde kroppen fullstendig og gi krav basisnivå. Lær om sammensetningen av protein pulver og hvordan du kan bruke den som en del av din frokost ernæring, og du vil være på vei til en sunnere livsstil.

Kalorier i protein pulver

All protein pulver er ikke skapt like. Mange kosttilskudd er fylt med protein pulver, men vil faktisk føre til vektøkning. I en flavored 100 prosent protein pulver kan du forvente å finne mellom 100 og 150 kalorier per porsjon. For eksempel, flavored protein pulver fra Optimum 100% Whey Protein består av 120-130 kalorier, mens på den andre enden av spekteret, Universal Ekte Gevinst omfatter mer enn 600 kalorier per scoop og er konstruert for vektøkning.

Protein Levels

Utvalget i protein nivåer mellom ulike pulverprodukter er også bredt. Optimum 100% Whey Protein blandingen inneholder 24 gram protein per servering, og du kan forvente å finne mellom 20 og 30 gram per porsjon for lignende produkter. Andre ment å føre til vektøkning, men vil doble dette antallet, og tilbyr 50 gram eller mer per porsjon. For eksempel inneholder Universal Ekte Gevinst 52 gram protein per servering.

Matchende dine mål

Det er viktig å lese etikettene av hva som produktene du vurderer å kjøpe og å velge de som passer dine mål. Når du er i tvil, finne en lav-kalori alternativet med en beskjeden protein dose --- kan du alltid bruke to eller tre kuler for å øke proteininntaket. Bruk kun vekt gainers hvis du er spesielt prøver å bulk opp.

Protein Powder i Shakes

Den vanligste måten å inkludere protein pulver som en del av din frokost ernæring er i en frukt-baserte shake. Protein shakes er raske og enkle å lage og kan gi mange flere næringsstoffer som kroppen din trenger. Kombiner din favoritt frukt, en scoop eller to av protein pulver og et par håndfuller av is for en enkel frokost smoothie. Prøv varianter, inkludert melk, yoghurt, peanøttsmør og noen andre ingredienser som du selv velger.

Andre frokost Bruker for Protein Powder

Hvis du får kreativ kan du enkelt legge til protein pulver til en rekke av mat til frokost. For eksempel, strø en scoop av protein på din frokostblanding eller bland den inn med en varm bolle med havregryn. Du kan også bake dine egne muffins og inkluderer flere scoops proteinpulver i røren.