Digidexo.com

Ulnar Deep Muscle Trans for kronisk smerte

Ulnar nerve strekker seg fra skulder til hånden, og er ansvarlig for følelse i fingrene, samt muskelkontroll i hånden og underarmen. I visse tilfeller kan denne nerven bli unormalt komprimert i området av albuen eller håndleddet, en tilstand som kalles ulnar nerve entrapment. Lindring av nummenhet og smerter av kronisk nerve entrapment kan kreve kirurgisk trans, eller flytte, av nerve til en ny plassering i armen.

Ulnar Nerve Entrapment i Elbow

Nerve entrapment i albuen oppstår når nyrene er for nerve, en soft-tissue kanal kalt cubital tunnel, er komprimert eller kompromittert. Hvis du lider av denne formen for ulnar fangenskap, kan dine symptomer er nummenhet og prikking i pinky og ringfinger, hånd svakhet og en kjedelig, verkende smerter på innsiden av albuen. Se legen din dersom disse symptomene er til stede.

Kirurgi for Elbow Entrapment

Hvis smertene er kroniske --- og ikke løser etter mer konservative behandlinger som hvile, livsstil endring, anti-inflammatoriske medisiner og fysioterapi --- kan legen anbefale kirurgi for å skape fri passasje for ulnar nerve. Den spesielle metoden kirurgen velger å oppnå dette målet, avhenger delvis av hvor mye skade stede.

Alle metoder for ulnar nerve lettelse på albuen krever et snitt til å gi kirurger tilgang til cubital tunnel. Hvis kronisk nervekompresjon er relativt små, kan kirurgen ikke flytte ulnar nerve i det hele tatt; i stedet, kan han ganske enkelt fjerne toppen av cubital tunnelen for å tillate mer plass nerve. Hvis skaden er mer omfattende, vil kirurgen flytte, eller transponere, nerve. Den typisk fremgangsmåte utføres kalles en fremre transponering, som innebærer å bevege ulnar nerve fra bak albuen til en posisjon i front av albuen. Avhengig av din spesielle tilstand og hans personlige preferanser, vil kirurgen flytte nerve i ett av tre steder.

I subkutan trans, din nerve flyttet til et nystiftet tunnel mellom flexor musklene i underarmen og fett laget under huden. I intermuscular transponering, er nerve flyttet til en ny tunnel som dannes i legemet fra et bøyemuskelen. I submuscular trans, din nerve flyttet til en ny tunnel opprettet under en av flexor musklene.

Kirurgi for Wrist Entrapment

Ulnar nervereparasjon kan også bli utført for kompresjon ved håndleddet. Symptomer på håndleddet kompresjon er lik albue kompresjon. Hvis du har håndledd nerve komprimering som ikke svarer til mer konservativ behandling, kan kirurgen åpne opp toppen av ulnar nerve åpne området, kalt Guyons kanalen. I noen tilfeller kan håndledd komprimering være forårsaket eller forverret av tilstedeværelsen av unormale vev sekker som kalles cyster. I så fall vil disse bli fjernet.

Recovery

Kirurgi for nerve komprimering lindring er vanligvis gjort på poliklinisk basis, og restitusjonen vil variere med den spesielle prosedyren utføres. Utvinningen vil bli mye bedre ved fysioterapi, og først etter terapi kan suksessen av kirurgi være fullt dømt.