Digidexo.com

Urte tinktur for forkjølelsessår

Forkjølelsessår er et herpes virus som ikke kan kureres. Symptomene inkluderer blemmer og crusty utbrudd på leppene og rundt nesen. Disse symptomene forverres i perioder med stress, soleksponering og hormonelle endringer. Selv om du ikke kan kurere denne tilstanden, kan du administrere symptomer med urte tinkturer.

Tinktur Bruk

Tinkturer er flytende ekstrakter som bruker en alkoholbase. Du kan bruke et skjær til DAB på den kalde sår. Tinkturer kan også bli fortært. Lese etikettene på produktet for å sørge for at du bruker den i henhold til anbefalte metoder.

Forkjølelsessår er smittsomt og kan spres lett. Sørg for at du vasker hendene og ikke dele kopper eller andre elementer under utbrudd. Urtemedisiner kan hjelpe med symptomer og kan avverge behovet for antibiotika, men dette er ikke bevist gjennom forskning. Hvis symptomene ikke bedres eller forverres, søke lege mening for riktig behandling.

Tinkturer for kalde sår

Det er mange naturmidler tilgjengelig for å hjelpe med smerte, hevelse og helbredelse av forkjølelsessår. Du kan bruke en myrra skjær for å lindre smerten av kulde sores.Lomatium er også en anbefalt skjær brukt av indianere for å kjempe mot infeksjoner. Selv om du kan bruke lomatium som et skjær, kan det gi deg et utslett, og derfor et utdrag kan være mer hensiktsmessig. Sitronmelisse og mynte tinkturer vil også hjelpe fremskynde utvinning tid fra individuelle utbrudd.

Homeopatiske Tinkturer

Det er flere homeopatiske tinkturer som behandler den underliggende stressor fører til en kald sår utbruddet. Nat (Natrum muriaticum) brukes når folk er opprørt følelsesmessig og er effektiv ved utbruddet av en kald sår utbruddet å stoppe blemme fra forming. Poison Ivy brukes når herpes har gult skorpedannelse og svie og kløe umåtelig. Poison Ivy er ofte brukt etter nat mur. Sepia brukes når en person er deprimert eller opplever ekstreme hormonelle endringer som for eksempel graviditet eller overgangsalder. Dette er effektivt i å slåss mot kalde sår rundt hjørnene av munnen og innsiden av nesen. Bittersøt tinktur brukes til å behandle brune og røde forkjølelsessår.