Digidexo.com

Botemidler for en kronisk bihulebetennelse

Botemidler for en kronisk bihulebetennelse


Sinus infeksjoner eller akutt bihulebetennelse kan være en smertefull og vedvarende tilstand som kan være vanskelig å overvinne. Bihulebetennelse påvirker ca 32 millioner amerikanere hvert år. Hvis igjen alene, kan disse infeksjonene også jobbe seg inn i hjernen. Men det er mange ting som en person kan gjøre for å forebygge eller kurere bihulebetennelse. Ved hjelp av en kombinasjon av homøopatiske behandlinger og medisiner, kan bihulebetennelse bli en ting fra fortiden.

Hva er en bihulebetennelse?

En bihulebetennelse er vanligvis brakt videre av forkjølelse, allergi, bakterier og sopp. Infeksjonen er forårsaket av oppbygning av slim som følge av betente og hovne membraner i nesehulen. Dette kan føre til enda mer slimete å bygge opp, som deretter fører til sterkt press og smerter i nese-området og under øynene. En bihulebetennelse kan også føre til alvorlige hodepine, feber, øreverk og tretthet.

Forskrevet antibiotika

Antibiotika blir ofte brukt til å behandle bihulebetennelse. Men vil de ikke fungere på en infeksjon forårsaket av et virus eller sopp. Noen vanlige antibiotika som brukes inkluderer amoxicillin, soxycycline og trimetoprim-sulfametoksazol. En infeksjon forårsaket av en sopp kan kreve en intravenøs medisiner som amfotericin B eller vorikonazol. Imidlertid, en nyere type behandling benytter anti-fungal medisiner som administreres direkte inn i nesehulen.

Nasal Vanning

Ofte kan bihulebetennelse bli hjulpet ved hjelp av en nasal vanning. Du kan kjøpe en over-the-counter kit fra de fleste apotek. Du kan også lage din egen ved å blande en teskje kosher salt med en kopp varmt vann og deretter squirting den inn i nesehulen med en pære sprøyte. Dette vanning bidrar til å rense ut bakterier, tørkede slimete og lindre lunger. Ved hjelp av en nasal vanning på daglig basis kan faktisk bidra til å forebygge bihulebetennelse helt.

Forebygging som en kur

Det er et gammelt ordtak: Forebygging er verdt en unse av vaksinen. Dette gjelder også for bihulebetennelse. Hvis du vet at du har allergi så unngå disse irritanter eller mottar immunterapi eller allergi skudd til, kan bidra til å forhindre bihulebetennelse. Rense ut nesegangene med saltvann skyll og bruke en luftfukter kan også være svært nyttig i å holde nesegangene klart. I tillegg kan drikke rikelig med væske og få nok hvile være nyttig.