Digidexo.com

Raskeste Hjem rette for hemorroider

Hemorroider, som er utvidede anal årer som kan forårsake smerte, kløe, irritasjon og blødninger, er svært vanlig og kan ha mange årsaker. Gravide kvinner er vanlige lider, som er folk som sitter i lengre perioder og sliter på overdrevet under avføring. Her er noen raske og enkle hjem rettsmidler for hemorrhoid lettelse og forebygging.

Apple Cider Eddik

For hemorrhoid lettelse, bland et par teskjeer av eple cider eddik i en 8-unse glass vann. Drikk dette ryktet med frokost, lunsj og middag.

Hemorrhoid Diet

Begynn "hemorrhoid diett." En av de vanligste årsakene til hemorroider er kronisk forstoppelse. For å kurere dette, spise en diett som er høy i fiber som inneholder grønnsaker, frukt og korn. Svisker er spesielt effektiv på å holde avføringen myk.

Hestekastanje

For å lindre kløe og svie, bruke en krem ​​som inneholder to prosent aescin på det berørte området tre til fire ganger om dagen. Aescin er et utdrag fra frøene av hestekastanje treet, som er innfødt til Nord-Hellas og Asia, men er også dyrket i Europa og Nord-Amerika.

Kajennepepper

Å behandle blødning hemorroider, blande en 1/2 ts kajennepepper i et enkelt glass vann. Drikk denne blandingen ikke mer enn to ganger i uken inntil blødningen har opphørt, eller hemorroider har forsvunnet helt.

Warm Water

Å avlaste hemorrhoid smerte og kløe, sitte i et badekar fylt med et par inches av varmt vann 3-4 ganger om dagen. For ekstra komfort, hvile på en brettet håndkle eller en smultring-formet pute.