Digidexo.com

Alvorlig tannpine smerte

Alvorlig tannpine smerte


Tannpine konsentreres i en tann eller rundt tannkjøttet. Noen tannpine tilfeller kan løses hjemme, men sterke smerter bør diagnostiseres av en tannlege.

Årsaker

De vanligste årsakene til tannpine er tannlege hulrom, abscess, tannkjøttsykdom, sprukket tann, utsatt tann rot, en påvirket tann, eller brøt ut tann.

At Home Treatment

Før du går til tannlegen, prøve å rengjøre tennene godt hjemme ved å skylle med varmt vann og bruk av tanntråd. Kjøpe en over-the-counter punktbehandling for tann smerte for å prøve å lindre smerten.

Ved å ringe tannlegen

Ring tannlegen din hvis smertene varer mer enn noen få dager, og hjemme behandlinger ikke er effektive, hvis du har feber med tannpine, eller du viser tegn på infeksjon, for eksempel rødt og hovent tannkjøtt eller smerter når biting.

Tannlege Følg opp

Ta antibiotika foreskrevet av tannlegen din før de er alle borte. Har en oppfølging besøk med tannlegen din for å være sikker på årsaken til tannpine er løst. Ring tannlegen din hvis smertene ikke avtar.

Tannverk Forebygging

Når tannråte starter, er det vanskelig å stoppe. Forhindre tannpine i fremtiden ved å utvikle en vanlig tann rengjøring regime, besøke en tannlege for en rengjøring 1 til 2 ganger per år, kan du bruke en fluor skyll en gang per dag, og begrense inntaket av sukkerholdige matvarer.