Digidexo.com

Definer Veggedyr

Veggedyr er små, parasittiske bugs som er aktive om natten og overleve av blod av mennesker og dyr. Bitt av veggdyr produsere betennelser og andre visse symptomer på smitten.

Utseende

Veggdyr er svært liten - vanligvis mindre enn 0,2 inches lang, ifølge Mayo Clinic. Parasittene er en rødbrun farge og har seks bein.

Typer Symptomer

Symptomer på veggdyr inkluderer utseendet på rød renner så store som 8 inches i diameter, kløe, blemmer, mindre pus fylte sekker og utslett som ligner elveblest.

Kilder

Veggdyr reise på dyr, inni klærne og innen bagasjen når du reiser. Med begrensninger på enkelte plantevernmidler som DDT, er det få ting som dreper veggdyr, noe som gjør angrep av parasitten mer vanlig enn i tidligere tiår.

Risiko

Noen veggdyr bære smittsomme sykdommer som hepatitt B eller Chagas 'sykdom. Det er også en risiko for å utvikle alvorlige allergiske reaksjoner på veggdyr, inkludert sjokk.

Behandling

Aktuell krem ​​og muntlig antihistaminer lindre kløe forårsaket av veggedyr. For noen alvorlige infeksjoner, kan en antibiotika medisiner være nødvendig.

Clean-Up

Eventuelle sengetøy eller klær som har kommet i kontakt med veggdyr må enten frosset i 24 timer eller vaskes i veldig varmt vann. Ditt hjem må støvsuges daglig, med vakuumposen frosset også. Det er også nødvendig å behandle grunnlaget for huset ditt med et insektmiddel som permetrin.