Digidexo.com

Slik Care for tannbro

Slik Care for tannbro


Forebygging av tannproblemer er best, men noen ganger er det nødvendig å erstatte ens egne tenner med en protese eller broer. Dette er kjent som Restorative tannlegen. Fast bridge erstatter manglende tenner, ikke flytte mens de spiser og tygger og ser ut som naturlige tenner. En flyttbar bro kommer ut og rengjøres som en protese.

Bruksanvisning

erstatte manglende tenner for en sunnere og bedre ser smil. Manglende tenner gjør det vanskelig å tygge maten ordentlig, og kan forårsake andre sunne tenner å skifte. Tannbro er et alternativ, og kan være fast eller flyttbar.

To Care for permanent broer ved å børste og tanntråd tennene som tannlegen din anbefaler. Han vil vise deg hvordan du bruker en tanntråd threader som lar deg få en spesiell, tykk tanntråd, laget spesielt for broer, rundt og under broer for å holde matrester fra å bli fanget og plakk fra forming.

Brush fjernbare broer hver gang du pusser tennene. Fjern broen og børste grundig med en tannbørste eller protese børste og tannkrem, skyll og sett i munnen etter at du har børstet tennene naturlig. Avslutt med å skylle med munnvann.

Bløtflyttbare dental broer over natten i en protese soaking løsning, etterfulgt av en god børsting. Gjør dette minst to ganger i uken for å lyse tennene og rengjør broer.

Kjøp en vannstråle type dental rengjøringsmaskin for proteser eller broer. Dette er utmerket for dine naturlige tenner, men er spesielt nyttig for å rydde rundt og under permanent broer for å fjerne matrester og plakk.

Se tannlegen årlig, eller oftere hvis anbefales. Ha en grundig undersøkelse av eventuelle proteser eller broer. Det er spesielt viktig å sørge for at de naturlige tenner som støtter bridge forblir i god stand.