Digidexo.com

Hva gjør Lever Spots se ut?

Leverflekker, også kalt alder flekker, kan dukke opp hvor som helst på kroppen, men oftest dukker opp i områder som er utsatt mest for solen. Disse stedene er relatert til leverfunksjon, men folk pleide å tenke leveren ble involvert fordi flekker kan være lik i fargen til leveren.

Årsak

Leverflekker oppstår oftest hos personer over 40 år, ifølge Medline Plus. Eksponering for sol øker mengden av melanin produksjonen for å slå flekker av hud mørkere.

Funksjoner

Fargen av leveren flekk vil bli varierende grader av tan, grått, brunt, rødlig brun eller sort. De vanligste stedene for leverflekker inkluderer: ansiktet, armene, ryggen av hender og skuldre.

Ikke kreft

Leverflekker vil ikke slå seg til hudkreft, ifølge Health Central. Formen av leveren sted vil være uregelmessig, ikke en perfekt sirkel. Huden i leveren flekk Området er flatt og glatt.

Behandling

De fleste leverflekker kan gjøres lysere med hydrokinon krem, som du kan kjøpe på de fleste apoteker i 2 prosent styrke. Laser skin resurfacing, dermabrasion, kjemisk peeling og cryotheraphy kan også fjerne leverflekker.

Forebygging

For å hindre leverflekker, bruke solkrem og holde seg ute av solen så mye som mulig. Bære en lue og verneklær for å holde solen av ansiktet ditt.