Digidexo.com

Remedy for Poison Ivy

Poison Ivy skaper elendighet ved å utskille urushiol olje, som de fleste mennesker er allergiske mot. Når det blir på huden, fører det til kløe, svie og betennelse. Skrape på det bare gjør problemet verre, siden det sprer urushiol olje videre over huden og smitter et større område. Det beste middel for giften eføy er rett og slett å unngå å komme i kontakt med det: bruke lange bukser, ermer og hansker i fareområder, og vask dem med vaskemiddel. I tilfelle kontrakt deg en Poison Ivy utslett, men du kan ta flere skritt for å lindre den.

Medisiner

Aktuell medisinering og enkelte typer av oral medisin kan redusere verste av Poison Ivy symptomer. Leger anbefaler å bruke kortikosteroider som hydrokortison, som direkte kan brukes på huden, eller orale antihistaminer, som kan kjøpes over disk. Du kan også bruke Calamine lotion, aloe vera eller noen aktuelle salver inneholder mentol å hjelpe lindre utslett. I alvorlige tilfeller kan en lege foreskrive sterkere kortikosteroider for deg, men du bør aldri ta noen reseptbelagte medisiner uten legens godkjennelse først.

Kolloidalt havremel

Kolloidalt havremel avviker fra sin motpart i frokost at den ikke blir spist. I stedet, du blander det i et bad og suge på den, noe som reduserer symptomene på giften eføy. Sakte helle en kopp med kolloidalt havremel i et badekar fylt med kaldt vann - ikke bruk varmt vann fordi det tørker ut huden - og deretter suge på den i 15 minutter til en halv time. Kolloidalt havremel kan være glatte, så vær forsiktig når du går ut av karet. DAB deg tørr med den mykeste håndkle du kan finne; ikke gni eller annet du vil videre inflame utslett. En kolloidalt havremel suge vil holde symptomene i sjakk i flere timer, og du kan ta flere bad som trengs.

Cold Komprimerer

Kalde kompresser er enkle å lage, og kan gi rask lindring hvis du er ute fotturer eller ikke har tilgang til mer alvorlige medisiner. Sug en myk vaskeklut i den kaldeste vannet du kan finne og / eller pakk den i is hvis du har noen. Trykk den forsiktig mot området som påvirkes av giften eføy og hold den der i 15 minutter til en halv time. Varmen fra utslett vil smelte isen og varme opp vannet, så oppdatere den med jevne mellomrom når det trengs. Komprimere vil holde huden tørker ut og redusere betennelser før du kan bruke mer alvorlig medisinering. Bruk nye komprimerer flere ganger daglig etter behov.