Digidexo.com

Ha en baby uten å bruke fruktbarhet piller

Hva gjør Jane Seymour, Christie Brinkley, og Courtney Cox-Arquette har til felles foruten sin karriere? De har alle slitt med fruktbarheten problems.Trying å bli gravid kan være en svært vanskelig og frustrerende prosess for mange par. De som finner ut at å bli gravid er å ta mye lengre tid enn de hadde planlagt kan begynne å tenke på å ta fertitly piller eller søker andre fruktbarhet behandlinger, for eksempel in vitro. Selv om disse metodene kan øke et par sjanser til å bli gravid, bør de sørge for at de har prøvd alle naturlige alternativet tilgjengelig før du går denne ruten.

Bruksanvisning

•  Lær hvordan du tar opp og lese din basal kroppstemperatur. Du kan lage diagrammer med millimeterpapir, bestille dem fra en familie planlegging selskap, eller spille dem inn elektronisk på nettet. Uansett diagrammet du valgte å bruke, er det veldig viktig at du tar temperaturen hver morgen på samme tid. Det er best å bruke en vekkerklokke for å sikre at du våkner opp på samme tid hver dag. Når du lære hvordan du skal tolke dine temperaturmønstre, vil du være i stand til å fortelle når du er mest fruktbar hver måned. Denne praksisen kan også hjelpe deg med å identifisere eventuelle problemer du kanskje har, for eksempel anovulatoriske sykluser (syklus der du ikke eggløsning).

Overvåk cervical mucus. Konsistensen av slimet i livmorhalsen kan også fortelle deg når du er mest fruktbar. Dette bør gjøres hver gang du går på do, especailly etter avføring. Du er som regel på topp fruktbarhet når slim blitt svært tøyelig og ligner eggehviter.

miste eller få vekt etter behov. Kvinner som er svært undervektig eller overvektig har blitt funnet funnet å ha en mye mer vanskelig tid å bli gravid.

Ta en multi-vitamin, så vel som den urt chasteberry. Det anbefales at kvinner som prøver å bli gravide bør ta et supplement som inneholder folsyre, B6 og B12. Prenatal vitaminer har ofte en passende balanse av vitaminer og mineraler for kvinner som prøver å bli gravid. Chasteberry er en naturlig urt som har vist seg å ha mange fordeler for kvinner, inkludert å hjelpe dem til eggløsning regelmessig. Selv om dosen kan variere i henhold til hver individuelle behov, kvinner generelt ta denne urten hver dag inntil de tror de har hatt eggløsning. Hvis graviditet er oppnådd, slutte å bruke. Hvis graviditet ikke er oppnådd, begynner å ta urten når en ny syklus begynner. Det bør bemerkes at chasteberry kan måtte tas i mange måneder for å bli effektive.

Juster kostholdet ditt. De beste mat å spise er grønnsaker, hele korn og frukt. Kjøtt kan spises også, men bør tas i moderering. Enkelte studier har antydet at meieriprodukter, sitrusfrukter, ananas, og yams kan øke en kvinnes fruktbarhet. Næringsmidler og stoffer som bør elimineres omfatter caffiene, alkohol, raffinerte karbohydrater, sukker og trans-fettsyrer.

Make love med mannen på toppen. Mens alle posisjoner kan oppnå graviditet, er det vanlig å tro at å elske med mannen på toppen er den mest effektive måten for sædcellene å nå egget.

Tips og advarsler

  • Kvinner er ikke de eneste som bør ta skritt for å øke deres fruktbarhet. Menn kan forbedre sin sædkvalitet og motilitet ved å ta vitaminer som inneholder kalsium, antioksidanter, vitamin C og vitamin D. Menn bør også avstå fra iført trange undertøy og fra å ta veldig varm dusj eller bad.