Digidexo.com

Hva er farene ved Dilantin?

Dilantin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å forebygge anfall på grunn av epilepsi eller andre medisinske tilstander. Til tross for dets effektivitet, utgjør dilantin risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Side Effects

De vanligste bivirkningene av Dilantin inkluderer ufrivillig øyebevegelser, tap av koordinasjonsevne, sløret tale, søvnløshet, forvirring, nervøsitet og ustøhet.

Time Frame

Bivirkninger av Dilantin begynner vanligvis i løpet av få dager med behandling og gradvis avta når kroppen din blir akklimatisert til stoffet.

Legemiddelinteraksjoner

Tar visse antidepressiva som Prozac, østrogentilskudd, antiarytmika som amiodaron og beroligende midler som diazepam øke din risiko for å utvikle bivirkninger fra Dilantin.

Risiko

Noen pasienter utvikler giftige effekter på leveren som hepatitt og livstruende hudinfeksjoner, som Stevens-Johnson syndrom mens du tar Norvasc. I tillegg er dilantin kjent for å bidra til kreftformer som påvirker lymfesystemet, som lymfom.

Betraktninger

Fordi Dilantin forårsaker giftige effekter på fosteret, leger sjelden foreskrive dråpene for gravide. Hvis du slutter å ta Dilantin plutselig, er du i faresonen for å utvikle potensielt livstruende anfall.