Digidexo.com

Kolon renser

Kolon renser


Kolon rensing har, for det meste, blitt sett på som en svært pinlig og komisk tema for diskusjon på grunn av de mange stereotypier og misoppfatninger som omgir den. Men kolon renser er en av de mest positive måter å forbedre generell helse, gå ned i vekt, og etterfylle energi samt bekjempe tretthet og sykdom. Kolon renser også bidra til å redusere tarmproblemer som diaré og forstoppelse, og de kan hjelpe til med å endre kosthold og fysiske livsstil til det bedre.

Typer

Kolon renser kommer i flere former enn bare den vanlige tur til legen. Mange naturlige måter å rense kolon inkluderer over-the-counter eller infomercial urteprodukter, klyster, eller tilsette vann til tykktarmen, og avføringsmidler. Disse typer kolon renser er også rimeligere enn kolon vanning eller hydroterapi. Mens urteprodukter som mål å naturlig rense ut tykktarmen, er hydroterapi en mer direkte fremgangsmåte som driver vann inn i tykktarmen gjennom anus. Flere vannterapi kan være nødvendig før tykktarmen er helt renset. En annen populær type kolon rensing er oksygenbasert, som benytter en oksygenreduksjon kjemisk reaksjon for å oppløse det faste materiale i gass eller væske.

Betraktninger

Hvis du ønsker å ha din kolon renset, mener at du kanskje må øke det daglige inntaket av vann. Vann er en integrert, nødvendig element som er involvert i rensing av tykktarmen, og er viktig fordi den bidrar til å løse opp det faste avfallet, slik at de lett kan beveges ut av kolon. Til tross for den type kolon rensing du kan bruke, drikker en god mengde vann hver dag er viktig for tykktarm og kroppslig helse. Leger vanligvis anbefaler minst åtte glass vann om dagen. Dine matinntaket bør også tas i betraktning når rensing din kolon. Visse matvarer og krydder er vanskeligere å fordøye og kan irritere tarmen og kolon. Du må kanskje drastisk endre kostholdet og redusere inntaket av usunn mat som inneholder store mengder fett, sukker og krydder for å få en vellykket kolon rens.

Misforståelse

Mange tror at et kolon rens er en smertefull og pinlig opplevelse. Kolon rensing er faktisk en mild, privat prosess, og med et stort utvalg av produkter som mål å rense tykktarmen, kan det gjøres i komforten av ditt hjem, hvis du foretrekker det. Kolon renser er heller ikke begrenset til de som lider av vanlige fordøyelsesproblemer som forstoppelse og plutselig vektøkning. Alle som bare vil forbedre deres fordøyelseskanal helse, få energi, eller generelt føler seg bedre kan utforske muligheten for kolon rensing.

Fordeler

Det er derfor antatt at god helse starter med fordøyelsessystemet i kroppen. Et kolon fullpakket med avføring, ufordøyd mat, og unødvendige vitaminer og mineraler hindre den naturlige kroppsfunksjoner utskille avfall. Det kan også unormalt forlenge magen og føre en person å få uforklarlig vekt. Sunn mat kombinert med kolon rensing bidrar til å flytte giftig avfall ut av kroppen raskere, og dermed redusere sjansen for å akkumulere innvollsparasitter og tykktarm-relaterte sykdommer og sykdommer.

Expert Insight

Ifølge Dr. Bernard Jensen, forfatter av boken "Tissue Rensing Gjennom tarm Management," kroppslig helse er i stor grad påvirket av tilstanden i tykktarmen, og kan negativt påvirke hele kroppen hvis den er i dårlig helse. Mange leger anbefaler også å spise mat med høyt fiber og drikke den anbefalte mengden vann per dag for å holde kolon sunt. Før du forsøker å gjennomgå noen form for kolon rensing prosedyre, bør du først diskutere avgjørelsen med legen din for å finne ut hvilken behandling som kan være riktig for deg, så vel som hans profesjonelle mening om kolon renser.