Digidexo.com

Blære Detox

Blæren fungerer eliminere fuktighet akkumulering i kroppen i form av urin. Det hjelper også, sammen med nyrene, for å rense giftig buildup forårsaket av inntak av mat og væske. Forurensende stoffer, alkohol, narkotika og inge kjemikalier må gå gjennom blæren for å bli eliminert fra kroppen. En blære DETOX kan bidra til å fjerne giftstoffer og tømme blæren og nyrene av enhver uønsket oppbygning av stoffer, som for eksempel kalsium, som kan bidra til nyrestein også.

Kast

Eliminere alkohol, narkotika, sigaretter, sukker og bearbeidet mat fra kosten helt under rensing perioden. Alle disse stoffer har til å passere gjennom blæren og vil bidra til toksisk akkumulering.

Urter

Ta urter som er naturlige diuretika. Ifølge Mayo Clinic, løvetann, einer og ingefær alt arbeid for å hjelpe kroppen med overflødig vann opphopning i kroppen. Fordi de vil hjelpe deg til å tisse oftere, vil de hjelpe blæren med å rense seg selv.

Drinker

Å tømme blæren, drikke minst 64 gram vann daglig. Legg sitron for å øke vannlating og naturlig rensing. Legg fruktjuicer til kosthold også. Tranebærjuice spesielt har blære rensing effekter. Drikk en 8 oz. glass tranebærjuice minst to ganger daglig for å øke urinering. Inkluderer også en grønnsak juice for ernæringsmessige effekter. Hvis det er mulig, å juice gulrøtter, selleri, kål og tomater hjelpe rense blæren. Hvis du ikke eier en juicer, kjøpe en naturlig vegetabilsk juice som inneholder ikke sukker, natrium eller konserveringsmidler i en helsekostbutikk.

Foods

Legg matvarer i kostholdet ditt som har en vanndrivende effekt for å hjelpe med eliminering. Ifølge everydiet.com, vil matvarer som brønnkarse, artisjokk, vannmelon, asparges, persille og selleri frø bidra til å øke vannlating, som vil oppmuntre blære rensing. Bruk en food prosessor for å gjøre maten mer lett fordøyelig for å øke rensing effekter.

Urtete

Prøv å drikke urtete eksempel ingefær eller gurkemeie. Ifølge all4naturalhealth.com, disse te fungerer som antiseptiske midler for å hjelpe avgifte og rense nyrer og blæren. Drikk te opp til to ganger per dag for å hjelpe til med fordøyelse og eliminering.