Digidexo.com

Diett for å miste Belly Fat for menn

Diett for å miste Belly Fat for menn


Selv om mosjon spiller en viktig rolle i generelle helse og fitness, kosthold bidrar mye mer til vekttap. For menn er det rundt magen at de ekstra pounds samles. Men det er mulig å endre dette gjennom grunnleggende ernæring og en vilje til å gjøre noen mindre endringer i livsstil.

Væsker

Vær oppmerksom på hva du drikker. De fleste sidestiller diett med det som er spist, men ikke ignorere hva væsker du tar inn. Spesielt hva du vil ønske å vurdere er å fjerne fra kostholdet ditt noen drinker som inneholder et høyt sukkerinnhold. Hvis dette er uunngåelig, er moderasjon nøkkelen.

Gi vann din vanlige drikke av valget. Te er et godt alternativ, og selv kaffe er greit så lenge du unngå å legge sukker. Soda er ikke tillatt. Hold deg unna sportsdrikker også. En og annen glass juice er bra så lenge det ikke er tilsatt sukker. Sjekk ingrediensene. Til slutt, hvis du liker øl, spesielt lager, motstå trangen --- i stedet drikke vin eller brennevin.

Hvite Karbohydrater

Unngå hvite karbohydrater for varigheten av dietten. Slutte å spise hvit ris og pasta samt brød. Hvite karbohydrater slå til sukker raskt under fordøyelsen, og dette betyr mer magefett. Men dette er tøft for noen mennesker som disse elementene er en vanlig del av den gjennomsnittlige persons kosthold.

Kutt disse elementene ut, og du vil være på rask vei. Men hvis dette virker for aggressiv, kan du fortsatt gjøre dette arbeidet for deg. For å starte, erstatte hvert av disse elementene for langsomtbrennende karbohydrater. Dette betyr brun ris, fullkornspasta, og hvis du må, en og annen skive grovt brød. På toppen av dette, tar sikte på å redusere servering størrelse på hvert måltid.

Grønnsaker

Spis ett måltid om dagen hvor grønnsaker spiller den største rollen. Spesielt grønne grønnsaker. Hvis dette ikke virker er nok, kan du legge til en kopp suppe også. Selv ved første dette kan virke usmakelig, etter en stund kan det hende at disse måltidene vil la deg følelsen mer selv-kjøl.

Prøv å spise en suppe og salat til lunsj annenhver dag for å starte. Som du justere til dette, kan du øke antall dager. Salaten bør ikke være den samme hver dag. Det er en sikker måte for deg å avslutte dietten ut av frustrasjon og kjedsomhet. Bryt opp ting ved hjelp av ulike ingredienser hver gang. Hvis du synes dette er for begrensende, prøv en normal lunsj og deretter gå tilbake til det neste dag.