Digidexo.com

Hvordan avlaste Gas & Oppblåsthet Naturligvis

Hvordan avlaste Gas & Oppblåsthet Naturligvis


Mens frukt og grønnsaker rangerer høyt på listen over matvarer som er anbefalt for et sunt kosthold, noen ganger også et sunt måltid kan la deg følelsen oppsvulmet og ubehagelig. Frukt, grønnsaker og mange andre matvarer og drikkevarer bidrar til gass og oppblåsthet, men kan du ikke ønsker å eliminere dem fra kosten din. Heldigvis finnes det noen naturlig rettsmidler som kan hjelpe lindre smerten når oppblåsthet og gass har begynt.

Hvordan avlaste Gas & Oppblåsthet Naturligvis

Tygg sakte for å redusere mengden luft du svelger. Overskudd av luft kan forårsake oppblåsthet og gass.

Drikk mer vann i løpet av dagen. Vann fremmer fordøyelsen og kan lette oppblåsthet.

Spis mindre mengder mat og drikkevarer er kjent for å føre til at gass og oppblåsthet. Kullsyreholdige drikker, sukker, stivelse som pasta og poteter, meieriprodukter og matvarer rike på fiber som bønner og de fleste frukter kan forårsake oppblåsthet og gass. Spis disse matvarene med måte og øke inntaket gradvis.

Øvelse mer. Bevegelse hjelper lette fordøyelse, som kan redusere oppblåsthet og gass.

Bruk peppermynte for å redusere oppblåsthet og gass. Peppermynte beroliger fordøyelses muskler slik at gass å passere. Peppermynte-te og kapsler er kommersielt tilgjengelige.

Ta trekull kapsler for å redusere gass. Kull kan redusere lukten av flatulens også.

Spis mat krydret med urter kalt carminatives. Vindturbiner som karve, koriander, spisskummen, hvitløk og ingefær hindre dannelse av gass eller hjelpe på fordøyelsen.

Hint

  • Kontakt legen din hvis gass og oppblåsthet blir overdreven.