Digidexo.com

Undertrykt Cancer Cures

Potensielle kreftkurer er ikke undertrykkes så mye som uprøvd i vitenskapelige studier utført i henhold til strenge kliniske protokoller. Hvis du eller en elsket én har blitt diagnostisert med kreft, kan du se nærmere på de godkjente behandlingsformer før du påtar deg et kurs i behandling som kan gi alvorlige bivirkninger eller faktisk forverre sykdommen. Denne artikkelen ser objektivt på noen av disse uortodokse behandlinger.

Suzanne Somers og Steve McQueen

Skuespilleren Suzanne Somers ble diagnostisert med brystkreft i 2001. Etter kirurgi og strålebehandling, bestemte hun seg mot et kurs av kjemoterapi. I stedet valgte hun den alternative behandlingen Iscador, et utdrag av europeisk misteltein. Hun anbefaler ikke at andre mennesker gjør samme beslutning. Somers tilsynelatende er sunt i dag.

Steve McQueen var ikke så heldig. Han døde 50 som følge av mesothelioma, som han trodde han kontrakt som følge av eksponering for asbest mens han tjenestegjorde i Marine Corps som en ung mann. Når leger i USA fortalte ham at de ikke kunne hjelpe ham, gikk han til en klinikk i Ciudad Juarez, Mexico, for en uortodoks behandling av kaffe Klyster og laetrile. Også kjent som amygdalin eller vitamin B17, er Laetrile laget av aprikoskjerner. Laetrile har blitt undersøkt i kliniske studier, men er ikke godkjent i USA. Vennligst se Resources for linker til mesothelioma behandlingstilbud.

Grape Cure og andre spesielle dietter

Den druen kur ble utviklet på 1920-tallet av en sørafrikansk kvinne, Johanna Brandt. Hun hevdet å ha kurert sin egen magekreft med drue kur, men hun gjorde ikke anbefale det for folk som blodsukkeret var for høyt eller for lavt. Den druen kur kan være mer gunstig som et vekttap og / eller detox diett, med de samme begrensningene.

Hallelujah kosthold, noen ganger anbefalt for kreft og fibromyalgipasienter, inkluderer rå frukt og grønnsaker, destillert vann, gulrot juice og urte kosttilskudd.

Hoxsey terapi er en svært streng kreft diett, sies å være spesielt effektiv i hudkreft. Den består av urte elixir og absolutt ingen svinekjøtt, tomater, eddik, kullsyreholdige drikker eller alkohol. Hoxsey terapi streker en positiv mental outlook.

ImmunoStim, Immuno-Stim, og ImmuStim

ImmunoStim var visstnok en kreftbehandling, men laboratorieanalyser viste at den inneholdt toalett bolle renere og oppvaskmiddel.

Immuno-Stim er en urte forberedelse til å bli tatt under den kalde og influensasesongen. Det gir seg ikke ut for å være en kreftbehandling i det hele tatt. Dette produktet er tilgjengelig fra Himalaya Institute i Honesdale, Pennsylvania.

Immunofluorescens-Stim skulle kurere multippel sklerose, kreft, og ryggmargsskader, men det ble funnet å inneholde prokain, lidokain, og andre stoffer.