Digidexo.com

Hvordan Soothe Bee Sting smerte og kløe

Etter å ha blitt stukket av en bie eller Bees kommer smerten av stikket. Hvis du er allergisk mot bistikk søke akutt medisinsk behandling, ikke prøv å behandle bie stikk på egen hånd. Fjern stinger ved å bruke en negl, smør kniv eller kanten av et kredittkort til å forsiktig skrape stinger ut. Prøv aldri å presse stinger å få det ut, vil det føre til at giften sac i stinger å injisere mer gift og gjøre Bee stikket verre.

Bruksanvisning

•  Vask stedet av Bee stikket med en antibakteriell såpe.

Bruk en ispose. Ikke legg is direkte på huden din, legg en tynn klut eller håndkle mellom isen og huden din. Isen vil bidra til å redusere hevelse og stoppe giften sprer seg.

Påfør ammoniakk til stikket området. Hell litt ammoniakk på en ren kompress og gjelder for Bee stikket området. Ammoniakk arbeider for å motvirke smerte forbundet med Bee brodd.

Fukt stedet av Bee stikket med rent vann og gni en aspirin over det. Aspirin vil bidra til å redusere hevelse og lindre smerte. Ikke bruk aspirin hvis du er allergisk mot det.

Påfør en pasta av natron og vann for å nøytralisere giften og stoppe kløe.

6. Påfør kjøtt mørsalt til Bee stikket området. Enzymet finnes i kjøtt mørsalt vil nøytralisere giften og stoppe sin "spread.