Digidexo.com

Ayurvedisk behandling for cervical spondylose

Ayurvedisk behandling er en alternativ behandling som er helhetlig og basert på naturmidler. Cervical spondylose er en spinal degenerasjon eller misdannelse i cervical eller nedre del av halsen. Ayurvedisk behandling adresser både fysioterapi og urteterapi for å redusere smerter forbundet med spondylose.

Ayurveda og cervical spondylose

Ayurveda er en behandling som fokuserer på likevekten av tre deler av kroppen, bevegelse, endring og vekst. Et avbrudd i en av de tre forårsaker problemer i de to andre. Cervical spondylose er en type leddgikt som påvirker livmorhalsen og forårsaker smerter i nedre nakke. Ayurveda gjenoppretter likevekt med hensyn til bevegelse, og redusert fleksibilitet og smerte som leddgikt fører i nedre nakke. Ayurvedisk behandling innebærer en tredelt prosess, eliminering av akkumulert toksiner, pasifisering av enhetene som begrenser funksjon og fornyelse av cervical vev.

Fysisk Behandling

Ayurvedisk behandling som løser både pasifisering og foryngelse innebærer masserer huden med urte oljer som Mahanarayana taila. Du bør massere det berørte området bare to til tre ganger om dagen. Vær forsiktig med å massere nedre nakke forsiktig. Oljen er ment å trenge inn og løsne stivhet i nakken, adressering gjenoppfrisknings del av ayurvedic behandling.

Ayurvedisk behandling tar også pasifisering av livmorhals. Hot fomentation av nedre nakke vil hjelpe berolige leddgikt. Ta en klut og bruke salt på kluten. Varm klut, salt siden ned, på en stekepanne, til den er varm. Plasser salt-siden av duken mot det påvirkede området av den nedre hals. Du bør bruke denne behandlingen omtrent en halv time om dagen.

Herbal Treatment

Å avgifte kroppen og bistå med foryngelse, antyder ayurvedisk behandling ulike kosttilskudd som fjerner giftstoffer fra kroppen og bistå med vev reparasjon. Du bør ta en tyggegummi harpiks ekstrakt kalt, Guggulu. Det bør tas i en kapsel form, på det meste, fire ganger om dagen. Tillegget er et avføringsmiddel, så du må kanskje redusere hvor ofte du ta tilskudd hvis du legger merke til å ha en overdreven lakserende effekt.

I tillegg bør du spise urten, Triphala, som er i en pulverisert form. Du bør blande ca en teskje av pulveret i varm melk. Til slutt, som en generell tilnærming, antyder ayurvedisk behandling som du bør unngå sur mat, stekt mat eller bitter mat. Slike matvarer kan legge til flere giftstoffer i kroppen din, noe som vil komplisere cervical spondylose.