Digidexo.com

Hvordan ta vare på Sting Etter en delvis hysterektomi

En delvis hysterektomi, eller abdominal hysterektomi, er en vanlig kirurgisk prosedyre som innebærer fjerning av livmoren gjennom et snitt i nedre del av magen. Ifølge Mayo Clinic, rangerer denne operasjonen som en av de vanligste kirurgiske prosedyrer utført på kvinner. Mens kvinner som gjennomgår en slik operasjon bør forvente å bli på sykehuset for et gjennomsnitt på 2 dager, kan utvinning tid etterpå bli omfattende. Riktig stell og hvile er avgjørende.

Bruksanvisning

Følge restriksjoner. Ikke rush utvinning; kan ta tid å komme tilbake til det grunnleggende. Vær sikker på at du har familie og venner til å hjelpe til med anstrengende aktiviteter. Ikke løfte tunge gjenstander eller anstreng er viktige for omsorg for sting. Normale aktiviteter bør ikke gjenopptas i flere uker.

Vask såret daglig. Hvis såpe brukes, sørg for å bruke et mildt produkt, men rent vann alene bør være nok. Å holde området rent og tørt vil bidra til å redusere sannsynligheten for infeksjon.

Pat innsnitt området tørt etter vask. Rubbing eller harde vare på området vil forårsake smerte og irritasjon. Bruk en myk bomull håndkle eller ren vaskeklut.

Ikke bruk kremer, lotion eller salver til området med mindre anbefalt av legen din. Å holde området rent og tørt er nok, og helbredelse vil skje med riktig pleie.

Dusj så ofte som ønskelig; imidlertid bading anbefales ikke.

Monitor snittet området; sørg for å rapportere eventuelle tegn på infeksjon med legen din umiddelbart. Økt rødhet, blødning og drenering er varselsignaler.