Digidexo.com

Low-Fat, Low-Sugar Diet

Leger anbefaler ofte lav-fett, lav-sukker dietter for å behandle en rekke forhold fra diabetes til hjertesykdom. Foruten bedre diagnostisert helseproblemer, spise mindre fett og sukker ofte hjelper overvektige individer kaste uønskede pounds som kan til slutt føre til alvorlige helsemessige bekymringer. Uansett grunn til å prøve å spise en diett lav på fett og sukker, må du gjøre noen bevisste valg om hva du bør spise hver dag.

Frokost

Du har sikkert hørt at det er en god idé å spise frokost. Faktisk bør du ikke hoppe over noen av dine måltider siden kroppen din trenger en viss mengde drivstoff til å kjøre effektivt. Det du må sørge for er at du ikke spiser ting som donuts, bacon, egg og andre stekte matvarer. Hvis du forsøker å holde på en diett lav-fett, lav-sukker, bør du spise ting som hel-korn brød og korn. Hvis du har hel-korn toast eller bagels, ikke slather dem med smør, gelé, eller kremost. I stedet prøver å spise dem vanlig. Hvis du absolutt må ha noe på dem, prøver pålegg laget med 100 prosent frukt og ikke tilsatt sukker, men bruker bare en minimal mengde. Noen gode hel-korn korn er Total, Grape Nøtter og Shredded Wheat. Hvis du ikke er sikker på om en frokostblanding er fett eller sukkerinnhold, sjekk etiketten for å se hvor mye av hver du vil få fra en servering. Pass også på at du bruker en prosent eller fettfri melk på frokostblandingen din.

Et annet godt alternativ for frokost er havregryn med kanel. Du kan også prøve enten lav-fett eller nonfat cottage cheese med et stykke frukt som en fersken eller vanlig yoghurt med noen bær blandet. Hvis du absolutt må ha noe å blidgjøre yoghurt, prøve stevia. Bare noen få dråper vil gå en lang vei. Såvidt drinker gå, både kaffe og varm te er naturlig fett og sukkerfrie drikker, så lenge du ikke legger noen krem ​​eller søtstoffer til dem.

Lunsj

Til lunsj kan du ha et bredt utvalg av typer matvarer. Populære lunsj elementer er supper, sandwicher og salater. Se opp for supper fordi mange krem ​​type supper er høy i fett. Også tomat supper laget med helmelk kan ha mye fett i dem. Sjekk etikettene på bokser i butikken før du kjøper suppe. Og hvis du tenker på å bestille suppe på en restaurant, må du snakke med serveren din om hva som er i suppen før du bestiller den. Hjemmelagde supper er en god vei å gå, spesielt siden du vet nøyaktig hva du putter i dem.

Smørbrød kan være en fin lunsj valg. Bare sørg for at din smørbrød er laget av hel-korn brød og magert kjøtt. Salat, tomater og sylteagurk er fine, men se opp for høy-fett salatdressinger. Du kan enten hoppe over dressing helt, har sennep eller bruke lav-eller nei-fett mayo.

Salater er en annen god lunsj valg så lenge du sørge for at noen kjøtt i dem er magert. Vær forsiktig om å ha ting som bacon, skinke og stekte kyllingstrimlene på salaten, siden alle disse er høy i fett. Også tenke nøye gjennom hva slags dressing du velger. Gå med nei-fett eller lav-fett dressinger, og bruke dem med måte. Hvis du er på en restaurant, bør du vurdere å få din dressing på siden. På den måten kan du kontrollere hvor mye du har på din salat. Såvidt drinker gå, prøve å klemme litt sitron i vannet for å gjøre sukkerfri brus.

Middag

Når du tenker på middag, gå med små porsjoner (3 til 4 gram) av magert kjøtt, fjærfe eller fisk som blir grillet, stekt eller bakt. Sammen med din kjøtt, har massevis av grønnsaker. Bra lite sukker, lite fett grønnsaker inkluderer asparges, brokkoli, kål og sopp. Men andre grønnsaker kan være gunstig. Bare vær forsiktig med å spise for mange stivelsesholdige grønnsaker som poteter, mais og grønne erter. Forskjellige typer bønner kan også være bra så lenge du spiser dem i moderasjon. Hvis det overhodet er mulig, hoppe over dessert. Men hvis du absolutt må ha noe, kan du prøve en bakt eple toppet med litt kanel. Usøtet te er en god drink valg så lenge du ikke legger til noen sukker til det.

Snacks

Ved å spise en diett lav på fett og sukker, vil du finne deg selv å være sulten ganske ofte. Så det er en god idé å spise 02:58 snacks i løpet av dagen for å dempe appetitten. Rå grønnsaker som gulrøtter, selleri og blomkål er gode valg som er eple eller appelsin skiver og et bredt utvalg av bær.