Digidexo.com

Tegn og symptomer på kronisk Hyperventilation

Kronisk hyperventilering er et problem, men den kompliserende er at lidelsen er vanligvis et produkt av andre problemer innenfor systemet. Antallet årsaker og symptomer på kronisk hyperventilering er enorm, og det kan være problematisk for personer som gjennomgår anstrengende aktiviteter som friidrett eller graviditet.

Symptomer

De mange symptomer på kronisk hyperventilering er: kortpustethet uten forklaring, gjentatt sukk eller gjesper, brystsmerter, hjertebank, svetting, besvimelse, svimmelhet, skjelving, sløret tale og tretthet. De er alle konsekvenser av mangel på oksygen i systemet, som hyperventilerer vanligvis fører.

Relaterte symptomer

Første symptomene kan føre til sekundære symptomer, som kan diagnostiseres som problemer eller lidelser atskilt fra hyperventilering, i motsetning til bare konsekvensene av kronisk hyperventilering. Sekundære symptomer inkluderer: takykardi, kvalme eller irritabel tarm syndrom, betente ledd, seksuelle problemer, depresjon og andre fobier knyttet til angst. Disse symptomene er nesten alltid gruppert sammen med de mer vanlige tegn nevnt i § 1.

Effekter

Kronisk hyperventilasjon frarøver deler av kroppen av det oksygenet de trenger. Dette er grunnen til at problemer som spenner fra hjernen til baller av føttene kan være tegn på hyperventilering. Hyperventilering kan også provosere angst, noe som i sin tur driver kronisk hyperventilering i det som kan virke som en endeløs syklus. Kronisk hyperventilering kan også føre til ekstrem svimmelhet hos kvinner går gjennom fødsel.

Origin

Angst er ofte nevnt som en mulig rot årsak til kronisk hyperventilering. Den ubevisste frykt for kvelning er en annen mulig årsak. Kronisk hyperventilering er alltid et utviklet sykdom. Fastsettelse av opprinnelsen av hyperventilering er viktig å bestemme en behandlingsmetode.

Behandling

Igjen, det kommer an på hva som forårsaker hyperventilering, men blant de mulige behandlinger tilgjengelig, er anti-angst medisiner, biofeedback, pust og avspenningsøvelser og psykoterapi. Pusteøvelser er en enkel hjem middel du kan prøve hvis du tror du kan ha CHVS eller er nølende til å gå til legen.