Digidexo.com

Maple Valley Syrup Diet

The Maple Valley Syrup Diet er bedre kjent som Master Cleanse eller Lemonade Diet. Grunnleggeren av Master Cleanse, Stanley Burroughs, skrev en bok som heter "The Master Cleanser", som beskriver kosthold og dens fordeler, og kalte den som en kur for alle sykdommer. Han anbefalte spesielt den organiske Maple Valley merkevare av lønnesirup å bruke for denne dietten. Det ble også nevnt av Burroughs å ha en avgiftning effekt sammen med et vekttap.

The Diet

The Master Cleanse er vanligvis gjort i 10 dager, og består i hovedsak av en lemonade drink laget med lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann. Det er en veldig streng diett. Start hver morgen ved å drikke en liter saltvann. Saltvann kan tilberedes ved å tilsette 2 ts. av fagorganiserte havsalt til 1 qt. med varmt vann. Forbered den i en beholder med lokk; riste den før saltet er oppløst. Dette er ment å fungere som et klyster, bidrar til å fjerne tykktarmen og eliminere eventuelle avfall. Dette eliminering skjer innen en time, så å være i nærheten av et bad er viktig.

For resten av dagen, kan du drikke så mye av lemonade drink som du liker. Drikk en glass hver time eller to for et totalt seks til 12 glass hver dag. Drikken inneholder 2 ss. av organisk sitron eller lime juice, 2 ss. av organisk lønnesirup, 1 / 10th ts. cayenne chili pepper, og en 10-oz. glass med varmt eller kaldt vann. Kombiner alle ingrediensene i et glass eller krukke og røre eller riste kraftig.

På kvelden, drikke en avføringsmiddel urtete å oppmuntre til renselsesprosess. Ingen andre vitaminer eller kosttilskudd bør tas mens du er på diett, men Burroughs anbefaler et besøk til legen din før du starter dietten, spesielt hvis du tar reseptbelagte medisiner.

Maple Valley er stolte av å være det eneste merket av sirup navngitt i den opprinnelige Master Cleanse bok. De selger boken og kits å hjelpe deg i gang på diett, inkludert te, cayennepepper kapsler, sirup, havsalt.

Burroughs anbefaler også at etter å ha gått av dietten til å vedta en rå, økologisk, vegetarisk kosthold. Når kroppen blir renset, er ideen å ikke innføre mer giftstoffer enn nødvendig.