Digidexo.com

Hvordan ha et sunt kosthold. Low Fat Diet Plan

Hvordan ha et sunt kosthold.  Low Fat Diet Plan


Vil du ha et sunt kosthold? Trenger du en fettfattig diett plan? Dette er hvordan du kan spise sunt med en fettfattig diett.

Hvordan ha et sunt kosthold.  Low Fat Diet Plan

•  Et sunt kosthold bør inneholde en fettfattig diett plan. Alt fett er ikke dårlig. Som et spørsmål om faktum kroppen trenger litt fett for å fungere på sitt beste. Noen fett er bra for oss og andre fett må unngås for enhver pris. Ved å unngå dårlig fett og minimere forbruket av annet fett du utvikle en sunn diett plan.

Unngå alt transfett. Trans fett er en prosess som brukes for å forlenge levetiden til mange bearbeidet mat. Når du leser emballasjen kan det si spesifikt trans fett eller du kan merke hydrogenert eller delvis hydrogenert olje i ingrediensene. Unngå disse på alle kostnader som de er dårlig for hjertet sunt kosthold og øke "dårlig" kolesterol. Det er ingen næring fordel og risiko for hjertesykdom, kreft, diabetes og fedme er betydelig økt.

Limit Mettet fett. Rødt kjøtt, fettholdig kjøtt som salami, meieriprodukter som fløte og smør, og tykkere vegetabilske oljer som kokos, palme, og kernel olje er kilder til mettet fett. Forbruket av mettet fett bør begrenses til mindre enn 10% av kostholdet ditt.

Spis umettet fett. Dette ville i clude både flerumettede og mono umettet fett. Et sunt kosthold vil omfatte regelmessig inntak av "gode fettet" fra raps og olivenoljer og de fleste nøtter samt fisk og avacadoes.

Frisk frukt, rå grønnsaker, frø, nøtter, bønner og helkorn alle lage et hjerte sunt kosthold. Hvis du oppretter en fettfattig diett plan på 60 til 70% av disse gruppene vil du redusere risikoen for stor sykdom og gå ned i vekt. Spis sunt og leve lenger med en fettfattig diett.

Hint

  • Få exersize, frisk luft og søvn
  • diskutere noen diett med helsepersonell