Digidexo.com

Hva gjør en Colon Cleanse Do?

Grunnleggende

Tykktarmen er et annet ord for den nedre del av tykktarmen som fører til rektum. Ved tiden maten når tykktarmen, har magen og tynntarmen allerede fordøyd den. Tykktarmen lagrer avfall, absorberer vann og bidrar til å opprettholde en sunn elektrolytt og vannbalansen.

Tilhengere av kolon renser tror at mange vanlige plager --- som akne eller forstoppelse --- kan spores tilbake til giftstoffer i tykktarmen. De hevder at dårlig kosthold, dårlig livsstil valg og miljøgifter alle føre til giftige buildup i tykktarmen. Fordi tykktarmen må være fungerer som den skal for leveren til å fungere skikkelig, og fordi leveren må fungere for nyrene å fungere skikkelig, kan kolon være innblandet i å sette av en "kjedereaksjon" som påvirker helsen til hele kroppen. Rensing av tykktarmen av disse giftstoffene velig fører til bedre helse.

Hvordan det gjøres

Fasting er noen ganger anbefalt for en dag eller så før rensing, men det er ikke nødvendig. De som raskt bør fortsette å ta inn vann og salt og / eller frisk frukt og grønnsaksjuice. Renset bør avslutte alle medisiner som ikke er nødvendige og slutte å konsumere "junk food", identifisert som koffein, sjokolade, søtsaker og bearbeidet mat. Når rens har begynt, enkeltpersoner drikke psyllium husk pulver og aktivt kull blandet i vann hele regimet, som ofte varer to til fire uker. Renset bør drikke masse vann og / eller frisk frukt eller grønnsaksjuice, som renser dehydrerer kroppen. På slutten av dagen, blir et klyster anbefalt å hindre giftstoffer som ikke er fullstendig avviklet fra å komme inn i kroppen på nytt. Alternativt kan man bruke en saltvann flush, som innebærer å drikke to liter saltvann først i morgen. For en enklere rens, kommersielle produkter som er tilgjengelige Kolon.

Gjør kolon renser arbeid?

Lite vitenskapelig bevis finnes for å støtte eller tilbakevise påstander om fordelene med kolon renser. Imidlertid Dr. Michael Picco av Mayo Clinic antyder at mens kolon renser kan være fordelaktig før medisinske prosedyrer, de er ikke nødvendig for rutinemessig avgiftning. Han hevder at kolon allerede detoxifies seg tilstrekkelig naturlig. I tillegg kan kolon renser være farlig for noen individer, inkludert de med nyre-eller hjertesykdommer. Hvis du vurderer å gjøre et kolon rens, først diskutere hva det innebærer for din helse med legen din.