Digidexo.com

Low-Fat Frukt dietter

Frukt er generelt lav-fett, lav-kalori mat pakket med viktige vitaminer og næringsstoffer. Innlemming frukten i et godt balansert kosthold kan hjelpe deg å miste vekt og eller opprettholde en sunn vekt. For optimal helse, bør frukten gruppe inngå i en diett som også inneholder grønnsaker, hele korn, lean protein og sunt fett. Forbruker en diett utelukkende av frukt kan føre til mangler i visse næringsstoffer kroppen vår trenger for å fungere riktig (se referanse 1).

Hvor mye frukt er nok?

En lav-fett diett, inkludert frukt er en del av en sunn livsstil, ifølge USDA New Food Pyramid. The USDA anbefaler at mengden frukt en individuelle behov er basert på alder, kjønn og fysisk aktivitetsnivå. For eksempel bør de fleste friske voksne forbruker en 1/2 til 2 kopper om dagen (se Referanse 2). Fordi de fleste frukt inneholder lite eller ingen fett (med unntak av avokado, som inneholder hjerte-sunt monosaturated fett), de er en gunstig tillegg til noen vekttap programmet, innen moderasjon.

Sikter mot Variety

Når du bestemmer hvilke frukter å innlemme i kostholdet ditt, mål for variasjon. Frukt er lett tilgjengelig og de fleste typer kan bli funnet på ditt lokale marked eller bondens marked. Velg frukt som er i sesong, ettersom de vil smake bedre og koster mindre. Lav-fett frukt fullpakket med næringsstoffer inkluderer, men er ikke begrenset til, bananer, epler, appelsiner, mandariner, fersken, plommer, melon (vannmelon, honningmelon, honningdugg), bær (bringebær, blåbær, jordbær, bjørnebær), tørket frukt og 100 prosent fruktjuice. Når visse frukter er utilgjengelig frisk, kjøpe dem frosset så lenge det ikke er tilsatt sukker. Husk at avokado og tomater regnes også frukt (se Reference 3).

Frukt i et balansert kosthold

For å holde dietten frukt-vennlig mens lav-fett, vurdere andre typer mat du spiser, så vel som deres serverer størrelser. Velg karbohydrater av hele korn utvalg inkludert brød, frokostblandinger, ris og pasta. Konsumere grønne grønnsaker, belgfrukter som svarte bønner og kikerter, protein fra magert kjøtt som for eksempel skinn kylling bryst, samt fisk og magre meieriprodukter. Begrens inntaket av fett ved å velge for lav-fett oster, lav-fett salatdressinger og andre krydder i stedet for full-fett Sorte. Ved å spise en blanding av andre lav-fett matvarer sammen med ditt daglige frukt inntak, vil du gå ned i vekt - så lenge du er expending mer kalorier hver dag enn du tar inn (se referanse 1).

"FAD" Frukt dietter

All-frukt dietter er svært kontroversielt som de er ofte betraktet som "kjepphest" eller usunt kosthold med forventninger om umiddelbar vekttap. Mens de fleste helsepersonell advare mot dem, andre sverger ved sin evne til å hjelpe vekttap samt avgifte kroppen innenfor en kort tidsramme. Selv om lav-fett, når en all-frukt diett er avsluttet eller personen gir opp, de pounds regel tilbake - og litt til.