Digidexo.com

Seks ukers vekttap plan

Fedme i USA doblet blant voksne 1980-2000, og om lag 60 millioner voksne er nå overvektige, ifølge Federal Centers for Disease Control and Prevention. Det finnes en rekke måter å gå ned i vekt. Men når det kommer til stykket, å miste vekt krever besluttsomhet og en plan. Utvikling av en seks-ukers vekttap plan kan være en person største aktivum når du prøver å gå ned i vekt.

Hvor mye ønsker du å tape?

Det første trinnet i din seks-ukers vekttap plan er å avgjøre hvor mye vekt du ønsker å miste. To pounds per uke er den sikreste vekttap rate. Det betyr at du kan lage et mål for å miste 12 pounds av vekten med en seks-ukers plan.

Opprette et kaloriunderskudd

Deretter må du opprette en daglig kalori underskudd. Burning en kilo kroppsfett krever en 3200-kalori underskudd. Start med å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner på en dag uten å trene (se Calorie Calculator i Referanser nedenfor). Når du har bestemt din metabolic rate, må du finne ut hvor mange kalorier du skal kutte fra kostholdet ditt og hvor mange kalorier du skal brenne gjennom trening. Å miste to pounds per uke, må du lage en 1000-kalori underskudd per dag. Du kan gjøre dette ved å kutte 500 kalorier av mat fra ditt daglige kosthold, og brenne en annen 500 kalorier gjennom trening.

Unngå Mettet fett

Noen vekttap plan krever senke inntaket av mettet fett. Mettede fettsyrer er fettsyrer som vanligvis er fast ved romtemperatur, og de resulterer i rask vektøkning, i henhold til American Heart Association. Matvarer som inneholder mye mettet fett er den største årsaken til vektøkning og fedme i USA. A Double Quarter Pounder med ost fra McDonalds har 19 gram mettet fett og 740 kalorier.

Hev hjertefrekvens

Cardio trening er en viktig del av planen. Å miste vekt handler om å heve pulsen. Løping er den mest grunnleggende cardio trening, men svømming og sykling er gode alternativer til å kjøre fordi de har mindre innvirkning på leddene. Du ønsker å trene iherdig nok til å nå målet hjertefrekvens (se puls Kalkulator referanser nedenfor). Kjører på en tredemølle som måler hjertefrekvensen kan du enkelt overvåke hjertefrekvensen mens du trener.

Innlemme Vekt trening

Innlemme vekttrening med cardio øvelser. Hvis du ikke inkluderer rutine vekttrening i planen, kan du miste muskler sammen med fett. Vekt trening øker muskelmasse, noe som kan øke metabolic rate. En person som har mer muskler vil nesten alltid ha en høyere metabolic rate enn en person med mindre muskler.

Nøklene til suksess

Essentials for seks ukers vekttap plan inkluderer en diett lav på mettet fett, cardio trening, og vekttrening. Men det viktigste elementet er besluttsomhet: du må følge din plan og stokk med det!