Digidexo.com

Pure Coconut Oil & Vekttap

Kan fett gjør deg tynn? Det er ikke fullt så enkelt som det, men mange studier har kommet opp med en overraskende oppdagelse: erstatte tradisjonelle fettkildene i kosten med kokosolje senker effektiv kaloriinnholdet i ens måltider. Oljen gnister kroppens stoffskifte samtidig som det effektivt unngår å bli lagret på ens midtlinjen.

Betydning

Interessant, har ren kokosolje en effekt på kroppen ikke ulikt ofte markeds vekttap kosttilskudd; Den store forskjellen ligger i hvordan, akkurat, trer i kraft oljen. De lab-laget kosttilskudd bruker stoffer som efedrin og koffein for å tvangs kick off prosessen med thermogenesis (fettforbrenning) i kroppen, mens kokosolje bare oppmuntrer kroppen til å skru opp sin "ovn". De fettsyrer som utgjør kokosnøttolje er raskt og enkelt brent av kroppen, noe som gir et effektivt brennstoff som metabolismen benytter fortrinnsvis.

Funksjon

Fordøyelsen bryter ned de fleste fett i individuelle komponenter - fettsyrer - og setter de sammen igjen i enheter av fett og protein som kalles lipoproteiner. Legemet leverer disse lipoprotiens til fettcellene, hvor fettsyrene er avsatt til lagring. Men de mellom fettsyrer som utgjør kokosolje oppfører seg forskjellig i kroppen. I stedet for å bli pakket inn i lipoproteiner og levert til fettcellene, blir de sendt direkte til leveren, hvor de er konvertert umiddelbart til energi. Som et resultat, ved å erstatte flerumettede fettsyrer med middels kjede-fettsyrebaserte fett fett senker deponering, og legger opp til en slankere ramme samtidig som tilfredsstillende dieter "fett tann".

Identifikasjon

Hvis du ønsker å bruke kokos for vektkontroll, sikre at produktet er en høy kvalitet, jomfru (eller Uttrekkspressede) kokosolje. Emballasjen skal være tydelig merket som sådan. Minimal prosessering garanterer at den maksimale ernæringsmessige verdien vil være tilgjengelig, ikke er svekket med ekstraksjon eller høy fabrikken varme. Kokosolje blir en solid ved lavere temperaturer, og er dermed noen ganger referert til som kokos smør; oljen gjenvinner en flytende konsistens når de lagres ved romtemperatur. I sin flytende tilstand, er en høykvalitets olje klar og har en utpreget kokos-lignende duft.

Effekter

Samt gi en termogenetisk boost, hjelper kokosolje kontrollere vekten i et par andre viktige måter. Først når det tas med andre matvarer, bremser kokosolje ned fordøyelsesprosessen - som bidrar til å modulere blodsukkernivået og skape en følelse av tilfredshet. For det andre fettsyrene i kokosolje er instrumental i å kontrollere candida overvekst. Candida er en gjær som vokser naturlig i kroppen; når det er for mye av det, det utløser cravings, tretthet, og til slutt vektøkning.

Betraktninger

Det har vært flere kliniske studier kjøre på de metabolske effektene av kokosolje. En av disse studiene, publisert i American Journal of Clinical Nutrition, viste at mellomkjedede fettsyrer som utgjør kokosolje var tredelt mer effektive enn flerumettede oljer ved å øke stoffskiftet. Samme tidsskrift publisert en studie som gikk på å vise sammenhengen mellom å spise medium-chain fatty acids og brenne lagret fett.