Digidexo.com

Vekttap Diet Tips for Teens

Å være tenåring er vanskelig nok uten å måtte bekymre deg for å være overvektig og føler ubehag i din egen hud. Etter en fornuftig plan kan hjelpe en tenåring miste vekt, holde seg i form og føre en sunn livsstil. Å miste vekt er ikke om sult og å være usunn, men om å få sunnere gjennom kosthold og mosjon.

Convenience Foods

Ignorer salgsautomater og hurtigmat på alle kostnader. Vending-maskin mat og fast food tilbyr bekvemmelighet - men også massevis av overflødige kalorier og fett. Hva er verre, gjør disse matvarene ikke gi deg det du trenger å bo energi og sunn. Hvis du ikke kan vente på en hjemmelaget måltid eller mellommåltid, se etter lettere mat som er lav i kalorier og fett. Popcorn og saltstenger er bedre enn chips. Som for rask mat, prøv grillet snarere enn stekt mat, hoppe sauser og krydder, og ser etter sunnere sider, for eksempel eple skiver, i stedet for fettete frites.

Kaloritelling

Vekttap er enkel matematikk: Du må inntar færre kalorier enn kroppen din forbrenner i løpet av en dag. Finn ut hvor mange kalorier kroppen din trenger ved å sjekke en online kalkulator som den som er oppført i Referanser. Deretter spiser et par hundre færre kalorier hver dag. Ikke kutte ned kalorier altfor drastisk. Skriv ned alt du spiser for å spore kaloriinntaket - men får ikke besatt. Husk, alt med måte.

Diet

Spis mye frukt og grønnsaker i stedet for fattier fare. Du trenger ikke å kutte ut potetmos helt, men i stedet for en dobbel scoop, prøv en servering og en side av erter. Spiser bare magert kjøtt og inkludere andre proteinkilder, som for eksempel eggehviter og bønner. Protein holder deg følelsen fyldigere enn sukker, og vil gi deg mer langvarig energi. Drikk mye vann. Hvis du liker grønn te, drikke det. Vokt dere for energidrikker. De er fullpakket med kalorier og kan føre til en sukker krasj, uro og mer alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjertebank.

Trening

Komme i bevegelse. Hvis du ikke er involvert i fysisk aktivitet, er nå på tide å begynne. Du kan prøve organisert idrett, delta i et treningsstudio eller bare trene hjemme. Kosthold alene kan hjelpe deg å miste vekt, men å kombinere diett med trening vil gi bedre resultater, hjelpe deg å holde vekten av og lede deg til en sunnere generelle livsstil.