Digidexo.com

Post Gastric Bypass Surgery oppskriften tips

Beslutningen om å gå videre med gastrisk bypass kirurgi er en stor en for å gjøre for mange mennesker som er ute etter en sunnere vekt og et fyldigere liv. Å få operasjonen gjort er bare første skritt. Det er klare livsstilsendringer etter operasjonen for å oppnå vekt mål og vedlikeholde dem for livet. Oppskrifter kan hentes fra eksterne kilder eller ved å endre oppskrifter som vi allerede har av våre favoritt retter. Å designe dine egne oppskrifter, må du huske de grunnleggende ernæringsmessige tips gitt av legen din.

Ernæringsmessige Basics

For å gå ned i vekt på en sunn måte etter gastrisk bypass kirurgi, er det viktig å vedta bedre matvaner. Stikker til et næringsrikt måltid plan og holde seg unna unødvendig småspising er grunnlaget for en post gastric bypass kirurgi diett. Visse retningslinjer ernæring må vurderes når finne gyldige oppskrifter.

Skadede kroppens vev trenger protein for å reparere slitte celler. Kroppen lagrer ikke protein, så det må bli fortært hver dag for å oppfylle kroppens proteinbehov. Finn oppskrifter som optimaliserer magre proteiner som egg, fjærkre, fisk og lav-fett cottage cheese. Du bør spise minst 60 gram protein hver dag og minst en porsjon protein til hvert måltid.

Unngå for mye sukker og fett i oppskriftene etter mage-bypass kirurgi for å redusere risikoen for å utvikle dumping syndrom, en tilstand som oppstår når pasienter spiser en diett som er høy i sukker og fett. Dumping syndrom fører til en rask puls, kvalme, diaré, magesmerter, svette, søvnighet og ørhet. For å unngå dette, bruker mindre enn 10 gram sukker og fett i hver servering av dine oppskrifter.

Eksempel Oppskrift

En oppskrift som inneholder alle tipsene ovenfor er kylling gryte. Den har 21 gram protein og bare 2,5 gram sukker per servering. Ingrediensene er en kopp skinn kyllingbryst skåret i terninger, tre kopper av noe slag av sommeren pasta blanding (inkluderer skjell og blandede grønnsaker), Campbell kremen av kyllingsuppe (bruk 98 prosent fettfritt slag), en kopp strimlet cheddarost, ¾ kopp vann, hermetisk sopp og krydder som smakstilsetning. Hvis du bruker salt, sørg for at det er en salt erstatning.

Start med å forvarme ovnen til 350 grader. Mens du er matlaging pasta blanding (ta hensyn til emballasje for veibeskrivelse), bland alle de andre ingrediensene sammen; redde halvparten av osten til å strø over toppen av gryte. Tilsett krydder til din smak. Bland pasta blanding og de andre ingrediensene sammen og hell i en ildfast form. Spre ut osten over toppen og stek i ca 30 minutter.