Digidexo.com

Diet Herbalife

Diet Herbalife


Mange navn i verden av slanking, kommer og går. Herbalife har eksistert i lang tid, men blekner den inn og ut av popularitet. I det siste, ble Herbalife overskygget av problemene rundt salg og distribusjon som setter selskapets omdømme i fare. Men i henhold til de fleste kosten eksperter, er Herbalife- en gyldig diett system - så effektiv som mange andre lignende dietter på markedet.

Hva Herbalife er

Herbalife hevder å bruke naturlige, urte stoffer for å hjelpe slankere miste vekt raskt og med riktig ernæring. Herbalifes "kjerneprodukter" består av nærings-shakes, en multivitamin kompleks og Cell Activator supplement. Kosten er ment å ha en ernæringsmessig shake til frokost, en annen for lunsj og deretter en "fornuftig middag", som slankeprodukter ikke definere.

En multivitamin er ment å tas en gang om dagen og tilbyr viktige kosttilskudd. Cellen aktivator hevder å hjelpe kroppen bedre absorbere vitaminer og mineraler samt bidra til å øke mobilnettet energiproduksjon for å støtte vekttap.

Andre produkter

I tillegg til kjerneprodukter, Herbalife tilbyr en rekke andre produkter, som kan utfylle Herbalife kosthold. Disse inkluderer protein snacks, flere varianter av vibrering, et supplement utformet for å forebygge vektøkning forårsaket av snacking, et produkt som har som mål å redusere cellulitter gjennom væske i huden og en annen supplement som hevder å være en metabolisme booster.

Herbalife tilbyr ulike pakker som omfatter ulike kombinasjoner av disse produktene i tillegg til kjerneprodukter til spesialpakkepriser.

Distribusjon og konkurranse

Herbalife selges kun gjennom autoriserte direkte salg distributører. Det fungerer omtrent som Avon, Amway og Mary Kay Cosmetics der markedsføring er gjort utelukkende gjennom sine representanter. Herbalife hjemmeside kan bidra direkte forbrukere til sine lokale distribusjons representanter.

Enkelte ernæringseksperter og leger stiller spørsmål ved sikkerheten av Herbalife produkter som har som mål å påvirke stoffskiftet, celleånding priser og ernæring. Før du bruker Herbalife eller noen diett produktsystem, er det best å oppsøke lege.