Digidexo.com

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for autoimmune sykdommer

Astma, Crohns sykdom, multippel sklerose, lupus, CFS, og noen former for kreft er svært ulike forhold, men de er alle klassifisert som auto-immune sykdommer. En auto-immun sykdom er en tilstand der kroppens immunsystem blir forvirret og angriper seg selv. Noen leger vurdere autisme en auto-immun sykdom. LDN har blitt brukt for å kunne redusere symptomer hos barn med autism.Standard medisin ikke fullt ut forstår hva som forårsaker auto-immun sykdom eller hvordan du behandler den. Pasienter med auto-immune sykdommer er ofte gitt steroider for å behandle betennelse, men årsaken i aldri adressert. Lavdose naltrekson eller LDN har vist seg å være en trygg og effektiv metode for å behandle den underliggende immun problemer involvert i auto immune sykdommer.

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for autoimmune sykdommer

Get Low Dose Naltrexone

•  Snakk med legen din om Low Dose Naltrexone. Selv om LDN er ikke en ny behandling for auto-immun sykdom, mange leger ikke er kjent med bruken. Gjør din forskning, og være forberedt på å forklare og forsvare din beslutning om å legen din. Mange har bedre hell å få en resept fra sin fastlege, eller fastlegen, enn fra deres spesialist.

Ta din resept til en god compounding apotek. Vær sikker på at compounding apotek du velger har erfaring med lavdose naltrekson. Mange sammensatte apotek vil ta post-i resepter. Lavdose naltrekson er tilgjengelig i tablett, væske og krem. Typisk dosering er 4,5 mg hver kveld mellom 23:00 og 1 am, med mindre du har multippel sklerose.

Finn en hederlig lege å foreskrive LDN hvis du ikke kan få legen din til å foreskrive den. Det kan leger over hele landet som jevnlig ser pasienter spesielt for å vurdere potensialet for lavdose naltrekson. Noen krever en fysisk avtale, mens andre krever en telefon konsultasjon og kopier av medisinske poster. Navnene på disse leger er tilgjengelig gjennom online lav dose naltrexone støttegrupper.

Bestill over Internett. Hvis en fysisk eller telefonisk avtale med en LDN kyndig lege ikke er mulig, er det mulig å bestille full styrke naltrekson gjennom en av flere on-line apotek.

Løs full styrke naltrekson. Sett en 50 mg tablett i 50 ml destillert vann. Rist godt. Dette gir en oppløsning på 1 mg naltrexon per 1 ml destillert vann. Ved hjelp av en medisin sprøyte, trekke av den foreskrevne mengde medisiner. Hold løsningen nedkjølt.

Ta LDN

Ta medisin ved sengetid. En ideell dosering er 4,5 mg hver kveld mellom 23:00 og 1 am De fleste tar sine lavdose naltrekson ved sengetid. De med multippel sklerose kan bruke en annen doseringsplan.

•  Drikk vann. Hvis du tar en pille eller flytende form, sørg for å følge din nattlig dose med et fullt glass vann. Hvis du bruker krem ​​form, være sikker på at huden er ren, og gni kremen i tillegg. Cream er den anbefalte levering for barn og for de som har problemer med å svelge.

Hold et symptom og bivirkning logg for å hjelpe deg med å dokumentere og følge utviklingen din på LDN. Mange ganger en pasient vil starte lavdose naltrekson uten deres legens godkjennelse. Men når presentert med en 6-måneders logg, som viser auto-immun sykdom forbedring, at lege kan ikke bare godkjenne LDN, men kan begynne å foreslå det til andre pasienter med auto-immun sykdom.

Ikke ta opiater medisiner mens du tar lavdose naltrekson.

Fortsett dine andre alternative behandlinger for auto-immun sykdom. Behandlinger som hensyn til kosthold, gluten begrensning, meditasjon og stressmestring og mineraltilskudd forsterke effekten av lavdose naltrekson.

Administrerende Bivirkninger av Low Dose Naltrexone

Dreaming kan føre til. Mange rapporterer søvnforstyrrelser i løpet av de første ukene av behandling med LDN. Insomnia, levende drømmer og lucid dreaming er vanlige forekomster. Kamille te tatt ved sengetid kan bidra til å redusere disse effektene.

Økende vekt eller miste vekt kan oppstå i enkelte mennesker tar LDN. Det er umulig å forutsi hvem som vil ha vekt svingninger på lavdose naltrekson.

Reaksjonene kan forekomme. Detox reaksjoner er vanlige. En teori er at etter hvert som LDN regulerer immunsystemet, begynner kroppen å skylle ut gamle virus og bakterier som har gått i dvale. Mange mennesker har en økning i symptomer under denne tiden. Hold deg til LDN behandling og ri av detox. Pass på å drikke mye vann i løpet av denne tiden.

minimalisere bivirkningene forårsaket av LDN gjennom god ernæring, tilstrekkelig søvn, mild trening og god hydrering.

Kontakt LDN støttegruppe, compounding apotek eller forskrivende lege hvis du har spørsmål eller bekymringer om bivirkningene du opplever.

Hint

  • Personer med MS bør starte LDN på 3,0 mg ved sengetid, og øke dosen til 4,5 mg over 4 til 8 uker.
  • De med multippel sklerose, som har moderat til alvorlig spacity, bør ta 3,5 mg ved sengetid, og hevder at dosering.
  • Mange mennesker opplever en reduksjon i symptomer, men det viktigste formålet med LDN er å stoppe sykdomsutviklingen.
  • Aldri ta opiater medisiner mens du bruker LDN. Hvis du må ta et opiat medisiner for kirurgi eller annen uunngåelig prosedyre, stopp LDN 24 timer før opiat vil bli gitt, og vente 24 timer etter siste opiat dose, før du starter LDN.
  • Unngå alkohol og gaten narkotika mens du tar lavdose naltrekson.
  • Ikke ta høye doser steroider, som prednison, mens du tar LDN. Kort sikt er lav dose prednison vanligvis greit.