Digidexo.com

Om Xenadrine

Xenadrine er navnet på en populær vekttap supplement som tidligere inneholdt efedrin, som er en sympathomimetic amin som fungerer som en appetitt suppressant / vekttap stimulant. Men siden efedrin ble forbudt, består Xenadrine nå av mer tradisjonelle ingredienser. Det blir ofte ansett for å være en kontroversiell fett-kontroll supplement på grunn av sin tidligere tilknytning til ephedra.

Ingredienser

Xenadrine består nå av tradisjonelle ingredienser som finnes i mange andre vektkontroll kosttilskudd. Xenadrine ingredienser inkluderer krom polynicotinate, Garcinia cambogia, white willow bark (et annet navn for aspirin), koffein, ingefær rot, guarana, pantothentic syre, kakao ekstrakt, grønn te, yerba kompis og Gymnema Sylvestre.

Funksjon

De primære fremmet funksjonene Xenadrine som en vekt-tap supplement inkluderer minske sult, redusere mat cravings, raskt påskynde metabolismen, økt energi, senke kalorier, opprettholde blodsukkernivået og oppmuntre enklere og raskere vekttap.

Tips

Det finnes ulike tips som er ment å hjelpe folk som bruker Xenadrine. Xenadrine er ment å være ledsaget av et sunt, regelmessig mosjon diett samt en diett som er lav i fett og kalorier. Øvelsen rutine bør involvere styrketrening og hjerte-aktiviteter. Mye vann også må forbrukes.

Effektivitet

Xenadrine brukes til å inneholde ephedra. Men USAs Food and Drug Administration (FDA) utestengt ephedra fra alle apotek hyllene, så nå Xenadrine består av langt mer tradisjonelle komponenter. Som et resultat av mange mennesker tror Xenadrine har mistet sin effektivitet i å bistå med raskt vekttap.

Koffein

En annen komponent av Xenadrine at mange mennesker protesterer mot er koffein. Dette skyldes det faktum at koffein opererer som et stimulerende og gir midlertidige støt av energi og økt følelse av bevissthet. Noen mulige negative bivirkninger til forbruker koffein inkluderer opplever en mild form for paranoia og hjertebank. Koffein er kjent for å være svært vanedannende, så vel.