Digidexo.com

Hvordan å miste Tummy Fat nå

Hvordan å miste Tummy Fat nå


Når folk ønsker å miste magen fett de tror de kan gjøre mageøvelser, og det vil liksom gjøre det flatt. Vel, er at myten om å bli kastet ut akkurat nå. Det er ingen mage øvelse som kan gjøre dette er det ikke mulig. Den eneste måten å flate en mage er å miste samlede kroppsfett.

Hvordan å miste Tummy Fat nå

•  Når du begynner å miste kroppsfett, vil du miste magen fett det er hvordan det fungerer. Den beste tiden å begynne på er nå! Ikke legg den av et minutt, for jo lenger du venter jo mer vekt du får. Derfor, hvis du venter du bare gjøre det vanskeligere for deg selv. Hvorfor gjøre det?

Dette er feil mange gjør; de tror de må ha en forseggjort diett plan og en avtale på treningssenteret for å starte et vekttap plan. Men dette bare hindrer dem, de trenger å starte en plan rett denne minutt og løfte neste måltid er der det begynner.

I stedet for at det er en big deal bare satt et par bart mål. For eksempel satt et mål om å spise 1200 kalorier i to dager eller drikke bare vann for en dag. Det trenger ikke å være altomfattende for deg å starte. Når folk gjør dette det er for vanskelig, og de gir opp.

Som du gå målene bør bli mer utfordrende, men ikke slik at du er overveldet. Når du har et sunnere kosthold startet deretter du legge til mer aktivitet. Akkurat som du gjorde før sett et par av gjennomførbart mål som å gå i 30 minutter to dager i uken, deretter gradvis øke tiden og dager.

Det langsiktige målet er å spise 1200-1500 kalorier om dagen og trener 3-5 dager i uken i 60 minutter. Grunnen til at du øker intensiteten er fordi det er intensiteten som brenner kalorier og bidrar til å miste magen fett. Hvis du legger vekt trening du kan miste raskere som muskler forbrenner mer fett. For ikke å nevne, det bidrar til å oppnå bedre tone.

Selvfølgelig, vil du aldri få det hvis du ikke begynner det er derfor det er ikke en god idé å vente. Etter at du kommer i gang blir det lettere å legge på, fordi du bygger utholdenhet. Innen 3 måneder bør du være i stand til å miste 20 pounds eller mer hvis du er konsekvent og ikke gi opp.

En måte å øke intensiteten er ved intervalltrening. Måten du gjør dette på er å øke intensiteten i noen minutter og deretter redusere den og veksle frem og tilbake gjennom hele rutinen. Intervalltrening kan være broen som tar deg til et nivå av intensitet du ikke tror er mulig.

Det er her du virkelig begynner å miste samlede kroppsfett som naturlig hjelper miste buk fett i tillegg. Etter at du mister fett så kan du se muskelen under. Når du ser muskelen så får du spent på fremdriften og det motiverer deg til å jobbe hardere.

Kroppen din kan bli helt forvandlet i løpet av 3 måneder hvis du begynner i dag, akkurat nå, og ikke vente til i morgen som aldri kommer.