Digidexo.com

Hvordan å sammenligne hacker kosthold til andre dietter

Hvordan å sammenligne hacker kosthold til andre dietter


The Hacker kosthold er et vekttap program som bruker et svært komplekst sett av makroer og regneark til å kartlegge utviklingen på programmet. Dietten premiss er ganske enkel. John Walker, diett grunnlegger, sier at du bare spise mindre mat enn kroppen bruker daglig.

Hvordan å sammenligne hacker kosthold til andre dietter

•  Tenk på målgruppen. The Hacker kosthold, komplett med komplekse regneark, ble designet av John Walker. Han skapte denne dietten for programmerere og ingeniører som ser regneark som et vanedannende motiverende verktøy. Mange andre dietter bruke grafer, men hacker kosthold grafer krever at du leser og forstår en lang sett med instruksjoner for å bruke grafene og forstå de beregnede resultatene.

•  Tenk på den varierende trening er nødvendig. Øvelsen kreves på Hacker Diet avhenger helt av din daglige vekttap. Ved å bruke en hacker Diet online tracker, kan du se om treningen var effektiv for en bestemt dag ved å vise et diagram. Mange andre dietter tilbyr et strukturert treningsprogram.

•  Faktor i den tid som kreves for å kunne følge programmet. På Hacker kosthold, må du veie deg daglig og beregne din trening rung. Begge disse tar tid. Den tiden er i tillegg til trening og mat forberedelsestid. Noen andre dietter har du veie deg sjeldnere og bare skrive ned typen og lengden på trening du gjør daglig.

Snakk med legen din om Hacker kosthold. Denne dietten ble grunnlagt av skaperen av Autodesk. Han er en dataprogrammerer, ikke en medisinsk faglig.