Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i 14 dager

Hver dag, folk sliter med å gå ned i vekt. Med fedme på vei oppover, er det blitt viktigere å miste uønskede pounds å redusere helserisiko. De fleste mennesker ønsker enkle og raske måter å gå ned i vekt, men de sikreste metoder anbefalt av eksperter tar tid og krefter. Likevel er det mulig å gå ned i vekt i 14 dager uten å føle fratatt eller sulter deg selv. Overraskende nok, er det mulig å gå ned i vekt ved å spise mer mat. Legge trening til din daglige rutine vil hjelpe deg til å miste enda flere pounds. Med besluttsomhet, kan du miste vekt i 2 uker.

Hvordan å miste vekt i 14 dager

•  Spis små måltider. Å spise frokost, lunsj og middag hver dag er ikke den beste måten å gå ned i vekt. Spise tre store måltider om dagen kan holde deg full, men det også bremser ned stoffskiftet. En lengre tid mellom måltidene resulterer i en langsommere metabolic rate for å beskytte kroppen fra oppfattet sult. Legemet ikke vet når vil spise neste, slik at det beholder så mye av fordøyd mat som mulig. Spise små måltider kan du gå ned i vekt raskere. Ved å spise fem til seks ganger om dagen (eller hver 3 til 4 timer), øker du stoffskiftet. Mindre måltider er fordøyd lettere. Dessuten er mindre fett lagret fordi fettet fra mat brukes raskere for energi.

spise færre karbohydrater og fett. Karbohydrater, fett og protein er alt som trengs for et sunt og balansert kosthold. Men for mange karbohydrater og fett i kosten påvirke din evne til å gå ned i vekt. Siden du prøver å miste fett, og legger mer fett på kroppen gjør det vanskeligere å gå ned i vekt. For mange karbohydrater bety at kroppen ikke kan bruke dette drivstoffet for energi umiddelbart. I stedet blir det overskytende karbohydrater lagres som fett. Med færre karbohydrater tilgjengelig for energi, har kroppen til å bruke lagret fett til energi. Dette fører til vekttap.

•  Tren regelmessig. En annen fin måte å gå ned i vekt raskt er med kardiovaskulær trening. Øvelser som gåing, løping, dans, svømming, sykling og roing vil hjelpe deg å forbrenne kalorier og gå ned i fett. Hvis du kan, gjøre aerobic øvelser hver dag i løpet av to-ukers periode. Sikt i minst 20 minutter av bevegelsen hver dag. Hvis du ikke har trent på en stund, begynner du med å gå eller svømme eller andre lav-effekt trening. Ikke overdriv treningen. Gjør bare det du kan godt gjøre.

Drikk rikelig med væske. Hver dag, drikke 8 til 10 glass vann. Grønnsaksjuice, fruktjuice og urtete er sunne erstatninger for vann. Å drikke vann før hvert måltid vil hjelpe deg til å føle deg mett og du vil ikke spise så mye under måltidet. Vannet skyller også ut giftstoffer i kroppen. Dette er viktig fordi, som mister fett, toksiner som er lagret i de fettavleiringer sluppet inn i kroppen. Vann holder også du hydrert mens du trener.