Digidexo.com

Hvordan bli kvitt magen bule

Den fryktede magen bule er svært vanlig hos menn og kvinner, og bortsett fra å være skjemmende og sjenerende for den enkelte som er involvert, det kan også føre til alvorlige sykdommer i noen ekstreme tilfeller, blant annet type 2 diabetes, hjertesykdom og hjerneslag. Nøkkelen til å eliminere det er et riktig kosthold og treningsprogram. Det kan høres ut som en drastisk livsstilsendring, men det er en som vil i stor grad redusere risikoen for å utvikle alvorlige sykdommer forårsaket av fedme, og det vil også gi deg mer energi og øke din vitalitet.

Hvordan bli kvitt magen bule

Hvordan bli kvitt magen bule

Stopp kjøpe sukkerholdige og bearbeidet mat fra matbutikk. Hvis det ikke er i huset ditt, kan du ikke spise den. I stedet fokuserer på hele korn, frukt, grønnsaker, proteiner og lav-fett matvarer.

Spis 4-5 små, sunne måltider om dagen for å holde stoffskiftet høyt. Dette hjelper kroppen forbrenne fett for energi og holder energinivået høyere i løpet av dagen.

Prøv å være mer aktiv i løpet av dagen. Lufte hunden, rengjøre hjemmet ditt, klippe plenen eller ta en tur på lunsj pause.

Se mindre på TV. I stedet gjør noe aktivt som bidrar til å holde stoffskiftet høyt og brenner kalorier.

Utvikle en treningsøkt rutine som inkluderer løpe eller gå minst tre dager i uken enten utenfor eller på en tredemølle. Hver treningsøkt bør være mellom 20 til 30 minutter. Sørg for å ha høy kvalitet walking eller joggesko for å unngå skade.

Få riktig mengde søvn per natt for kroppen å komme seg fra dagens aktiviteter. De fleste eksperter mener seks til åtte timers søvn er ideelt.

Drikk mye vann hele dagen. Hvis du må få sukker fikse, prøve å drikke diett brus i stedet for vanlig.

Hint

  • Burning 3.500 kalorier tilsvarer ca £ 1 av vekttap. Hvis du trener på en tredemølle, prøve å øke stigningen for en mer intens trening.
  • Denne prosessen er en langsiktig satsing som innebærer en "drastisk" livsstilsendring for noen mennesker. Konsultere legen din før du starter noen form for trening rutine.