Digidexo.com

Hvordan å miste vann vekt på en dag

Vann kan føre til akkumulering oppblåsthet og utseendet av overflødig fett. Væskeretensjon kan utvikle på grunn av menstruasjon, karbohydrat forbruk, eller en overdoser av alkohol. De fleste av oss har hatt tilfeller der det ville være hyggelig å føle og vises litt lysere i huden vår og klær. Hvis du ønsker å miste vann vekt for en stor begivenhet eller en dag på stranden, er det mulig å miste vann vekt på en dag.

Hvordan å miste vann vekt på en dag

•  Få en kroppsinnpakning. Salon innpakninger kan koste rundt $ 100. De bruker ofte koffein og tang i kombinasjon med et plastbelegg for å indusere kroppen for å fjerne overflødig væske. Mange salonger som tilbyr tjenesten har klienten øvelse mens vikle er på kroppen for å øke fett og væsketap. Innpakninger kan kjøpes og brukes hjemme også.

Eliminer salt og karbohydrater for dagen. Ikke spise noen karbohydrater inkludert pasta, poteter eller brød. I tillegg holde seg borte fra mettet fett og salt mat. Spis alle rå grønnsaker for dagen. Natrium bidrar til vannretensjon.

Ikke drikk alkohol. Alkohol bidrar til bloat. Drikk grønn te eller vann i stedet. Vann bidrar til å fjerne overflødig natrium som kan bidra til bloat.

Ta et supplement som inneholder krom, L-glutamin, L-arginin og lysin. Disse er alle fett brennere og vil bidra til å minske forekomsten av bloat.

Ta en naturlig vanndrivende. The Mayo Clinic sier at løvetann, ingefær, og einer er naturlige diuretika. Effektene av disse urter er relativt mild, men tryggere enn å ta en kjemisk vanndrivende.

Forsøk med en kjemisk over-the-counter diuretikum for en dag vann vekttap. Disse produkter kan inneholde kjemikalier som induserer kroppen for å eliminere vannet.

Hint

  • Ved hjelp av diuretika er ikke oppmuntret for langsiktig vekttap.