Digidexo.com

Hvordan du skal oppnå vekttap for tenåringsjenter

Hvordan du skal oppnå vekttap for tenåringsjenter


Som tenåring, er det viktig å holde seg frisk og opprettholde en vekt som er riktig for kroppen din som du utvikle seg til en voksen. Noen ekstra pounds fører til ulike helsemessige forhold som du alder, slik som diabetes, søvnapné og graviditet komplikasjoner, ifølge US Department of Health and Human Services. Dessverre, mange tenåringer slå til urealistiske dietter som lover vekttap på en usunn måte. For å oppnå vekttap, må du etablere en livsstil endring, blant annet.

Hvordan du skal oppnå vekttap for tenåringsjenter

•  Ta kontakt med din fastlege eller barnelege for å finne din idealvekt og hva som ville være en passende mengde vekt å tape. Selv om det kan virke realistisk for deg å miste 20 pounds, trenger du kanskje bare å miste 10 pounds å være sunn.

•  Spis frokost. Hvis du bare har noen minutter til overs før vi tok buss eller kjøre til skolen, ta en banan eller toast en bagel. Å spise i morgen starter stoffskiftet for dagen.

Skjær tilbake dine måltid deler. Noen triks for å gjøre det virke som din del størrelser har ikke endret på er å bruke mindre tallerkener og spise av to tilmålte bokser. Hvis du er sulten mellom måltidene, ta et glass vann og en liten frukt eller grønnsak, streng ost eller håndfull nøtter.

Hold styr på hvor mange kalorier du forbruker fra væske. Forbruker brus, juice, te, smoothies og kaffe kan enkelt legge opp til hundrevis av kalorier. Hvis du ikke kan slutte å drikke andre væsker enn vann, bytt hver annen væske du drikker med et glass vann. Hvis du klarer å kutte ut alle andre drikker enn vann, vil du enkelt hindre flere vektøkning.

Finn en fysisk aktivitet du liker å gjøre som også lindrer stress. Aktiviteter inkluderer, men er ikke begrenset til, jogging, svømming, fotturer, padling, sykling, cheerleading, landhockey, ridning og tennis. Trening i minst 30 minutter per dag.

Be et annet familiemedlem til å gå ned i vekt med deg. På denne måten kan du både se hva du spiser og trener sammen. Motivere hverandre til å holde på vekttap plan når en av dere ønsker å hengi seg til en høy-kalori måltid eller hoppe over treningen for dagen.

Hint

  • Få en god natts søvn hver natt. Mangel på søvn bidrar til vektøkning siden du slå til sukker-fylt produkter å våkne opp - for eksempel kaffe eller energidrikker.
  • Aldri frata deg av mat. Hvis du er sulten, spiser noe.
  • Forstå at vekttap er en livsstil endring. Du kan miste vekt i utgangspunktet, men hvis du starter opp gamle dårlige vaner, vil vekten raskt komme tilbake på.
  • Det er ingenting galt med indulging i en liten porsjon av din favoritt høy-kalori mat en gang i blant.
  • Ikke vurdere sult dietter; de faktisk senke stoffskiftet og gjøre Kosten lethargic, sakker vekttap
  • Hopp aldri over frokosten.