Digidexo.com

Skadelige effekter av Hydroxycut

Hydroxycut er et diett-tillegg brukes i vektreduksjon. Produktet kommer i pilleform, drikke pakker og klar til å drikke kosttilskudd. Hydroxycut hevder å øke metabolismen, dempe sult og gi energi øker. Det hevdes å være nummer-én selger diett supplement selges i over 70 land. Ifølge FDA, har en fersk studie fant Hydroxycut å være forbundet med en rekke leverskader. FDA har varslet forbrukere og indikerte at de skulle slutte å bruke produktet. Femten Hydroxycut-produkter har nå blitt tilbakekalt.

Rask puls

Mengden koffein i Hydroxycut kan føre til en rask hjerterytme. Hos personer med hjerte-relaterte problemer, kan dette være en skadelig bivirkning. De med angst problemer kan allerede har en økt hjertefrekvens så denne bivirkningen kan ha muligheten til å gjøre angst problemer enda verre. Noen mennesker har rapportert rastløshet og søvnløshet som også kan bidratt til en rask puls.

High Blood Pressure

Hydroxycut har vist seg å øke blodtrykket hos visse individer. Når du bruker en hvilken som helst diett hjelp, er det viktig å overvåke blodtrykket med legen din eller med en hjemme-testing enhet. Høyt blodtrykk kan føre til hjertesykdom eller slag, så vær forsiktig når du tar en diett hjelpemiddel som har blitt kjent for å produsere disse bivirkningene.

Hodepine og Svimmelhet

Hodepine, svimmelhet og ørhet har blitt rapportert ved bruk av Hydroxycut. Årsaken kan være fra det koffein i produktet, eller en eller en kombinasjon av ingredienser i det også. Svimmelhet og ørhet kan være en potensielt skadelig bivirkning siden det kan føre til fall, eller problemer med bilkjøring eller bruk av maskiner og utstyr. Tåkesyn har også blitt rapportert og kan forårsake hodepine og svimmelhet.

Leverskader

FDA har annonsert en tilbakekalling av Hydroxycut produkter på grunn av rapporter om leverskader, gulsott og høye leverenzymnivåer som kan føre til leversvikt. Tjuetre rapporter om leverskader og ett dødsfall bedt om tilbakekallingen. Hva er ikke kjent er det bestemt ingrediens eller kombinasjon av ingredienser som kan ha ført til denne kritiske komplikasjon. Mer forskning er nødvendig for å peke ut hvorfor Hydroxycut produkter er negativt påvirker leveren.

Tilbakekalte Hydroxycut produkter

FDA har bedt forbrukerne å umiddelbart slutte å bruke Hydroxycut-produkter og returnere dem til stedet der de ble kjøpt. FDA har også bedt forbrukerne til å overvåke deres helsetilstand nøye etter bruk av Hydroxycut og å rapportere til sine leger noen alvorlige forhold som kan oppstå. I tillegg indikerte de at forbrukere og helsepersonell bør rapportere alle slike funn til FDA MedWatch rapportering program på nettet.