Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Salsa Dancing

Hvordan å miste vekt med Salsa Dancing


Mange vokser lei av å utføre de samme gamle øvelsene i et forsøk på å gå ned i vekt. Hvis du vil slippe pounds og ha det gøy på samme tid, så bør du vurdere å lære å salsa. Salsa dans gir deg en hyggelig cardio trening som vil hjelpe deg å miste overflødig vekt. Les videre for å lære hvordan å miste vekt med salsa dans.

Hvordan å miste vekt med Salsa Dancing

•  Kjøp en instruksjonsvideo. For å lære de grunnleggende bevegelsene til salsadansing, bør du få en DVD som forklarer hvordan du kan mestre de grunnleggende og mer komplekse trinn. Dans Off the tommer gjør en salsa tema video som du kan bruke.

Få salsa musikk som vil holde deg motivert. Gjennomgå salsa musikk før du kjøper noen CDer. Ideelt sett vil musikken pumpe deg opp og gir deg lyst til å jobbe opp en svette.

Lær de viktigste trinnene som utgjør salsadansing. Å trene, må du finne ut hvordan du utfører cha cha, hip ruller og marengs. Når du lære trinnene, kan du sette dem sammen som en dansesekvens.

Start sakte. Den enkleste måten å begynne salsa dans er å ikke forsøke å danse til den fartsfylte musikken først. Gå gjennom hvert trinn i sakte tempo før praktisere det med musikk.

Plan å bruke minst en halv time om dagen å trene på trekk. Repetisjon er nøkkelen til å mestre stilen så vel som brenner kalorier. Du kan trene hjemme eller ta dine trekk ut på dansegulvet.

Hint

  • Hvis du har problemer med trinnene, Utskrifter å bruke mens praktisere som en påminnelse om hvordan du utfører bevegelsene.
  • Virkningen av treningen vil avhenge i stor grad av tempo. For en høyere effekt trening, utføre bevegelsene på en raskere enn normal hastighet.