Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på en lav kalori diett

Lav kalori diett er den mest effektive måten å gå ned i vekt. Dette er ikke en kjepphest diett eller en forbigående trend. Å miste vekt er rett og slett å skape et kaloriunderskudd-eller forbruker færre kalorier enn det som er brukt. Underskuddet kan gjøres ved å spise mindre kalorier, å utøve mer eller en kombinasjon av de to.

Hvordan å miste vekt på en lav kalori diett

Velg sunn mat. Grønnsaker og helkorn tilfredsstille næringsbehov, men som samtidig er lavere kalori enn hvitt brød eller sukker-baserte snacks.

Hold styr på maten spist. Dette hindrer mindless spise, og hjelpemidler i å identifisere hovedkaloriinntaket.

Beregn kalorier i hvert måltid og snacks. Å vite nøyaktig hvor mange kalorier er i alt du spiser er det viktigste i å følge en lav kalori diett.

Drikk rikelig med vann. Det er anslått at over 80 prosent av befolkningen er dehydrert, og mange ganger tørst er forvekslet med sult, forårsaker unødvendig kaloriforbruket. Når du ikke drikker vann, velger en kalori gratis drink.

Kjenn dine kalori grenser. Flere nettsteder kan beregne kalori behov basert på vekt og høyde, samt en lege eller ernæringsfysiolog.

Følg cravings i rimelige mengder. Unnlate å tilfredsstille krav fører til overspising for å imøtekomme de spesifikke sult. Hvis en candy bar er hva du ønsker, kan du prøve å spise en mini eller snack-sized bar.

Oppgave. Enhver type trening øker mengden kalorier som kan forbrukes. Som en generell regel, 10 minutter med hard kardio trening forbrenner ca 100 kalorier.