Digidexo.com

Nedre del av magen Workout dietter

Nedre del av magen Workout dietter


Å ha en slank, godt tonet midtseksjon blir ofte betraktet som et tegn på å være sunn og passform. Mens mange enkeltpersoner ønsker denne looken for midtseksjonen, er realiteten at det krever en strukturert og konsekvent trening og kosthold plan for å oppnå dette. Mens det er mange dietter der ute som tar sikte på å trene og øke muskelmasse eller tone, bare noen få mål magemusklene og vil hjelpe deg å forme det området.

Matvarer for bedre magemusklene

Mens dietter gi en bestemt kombinasjon av matvarer for å hjelpe indusere en slankere mid delen, er det en rekke matvarer som vil bidra til å redusere overflødig fett rundt nedre del av magen. Mandler og egg er gode for å forsyne kroppen med magre proteiner, aminosyrer og essensielle vitaminer, som vitamin E. Soya produkter er fulle av antioksidanter og fiber, mens epler er en utmerket kilde til komplekse karbohydrater, som holde deg følelsen fyldigere og redusere sult cravings. Du kan bruke disse matvarene for å erstatte usunn mat som du forbruker regelmessig.

Flat Ab Diet

Flat Ab kosthold ved Helse Castle fokuserer på å justere kosten valg å inkludere mer fiber og vann inntak, og samtidig redusere natrium inntaket. Dietten anbefaler minst 25 gram fiber per dag for å hjelpe til med fordøyelsen, som du finner i bønner, havre og bygg. Åtte glass vann hver dag vil hjelpe flush natrium ut av kroppen og hydrat musklene etter trening. For karbohydrater, anbefaler diett balansere dem med grønnsaker og frukt. Velg grovt brød kilder.

The Abs Diet effekt 12

The Abs Diet effekt 12 anbefaler at enkeltpersoner legger tolv bestemte matvaregrupper til kostholdet som helhet. Disse matvaregruppene er, mandler og andre nøtter, bønner og andre belgfrukter, spinat og andre grønne grønnsaker, meieriprodukter, instant havregryn, egg, kalkun og andre magert kjøtt, peanøttsmør, olivenolje, hele korn brød og korn, protein whey pulver og bringebær og andre bær. Enkeltpersoner blir bedt om å legge til minst tre av disse ingrediensene i sine daglige måltider å erstatte andre mindre sunne matalternativer.

Ripped Abs Diet

Den Ripped Abs diett anbefaler å spise mellom 4-6 mindre måltider om dagen i stedet for tre store måltider. Dette vil gjøre det lettere for fordøyelseskanalen til å behandle dine måltider og absorbere alle næringsstoffene. Dietten heller ikke foreslår å spise to timer før sengetid fordi stoffskiftet bremser under søvn og mat som er spist for sent vil ikke fordøye skikkelig. Komplekse karbohydrater som hele korn brød og korn er anbefalt av dietten fordi de vil holde deg fyldigere lenger. Deltakere i kosten bør også konsumere 1 gram protein for hver £ 1 av muskel.