Digidexo.com

Matvarer som inneholder konjugert linolsyre

Matvarer som inneholder konjugert linolsyre


Konjugert linolsyre, kalt CLA for kort, er en fettsyre som blir spioneringen av mange helsearbeidere som en måte å demme opp for visse kreftformer, og selv bekjempe den når du har det. Mens det er kosttilskudd som inneholder høye nivåer av CLA, en av de beste måtene å innta CLA er gjennom kostholdet ditt.

Grass-Fed Kjøtt

Mens kjøtt er en av de mest kjente kildene til CLA, hvordan kjøttet ble hevet gjør en stor forskjell i hvor mye CLA den inneholder. En studie publisert i Journal of Dairy Science viser at gress-matet kjøtt - fra dyr lov til å beite på beite i stedet for å spise bearbeidet korn - inneholder en mye høyere rate av CLA enn sine korn-matet kolleger. Hvis du er ute etter å øke CLA opptak, gå for gress-matet kjøtt.

Grass-Fed Dairy

Meieriprodukter er en annen god kilde til CLA. En studie publisert i Journal of Animal Science viste at melkeprodukter fra gress-matet dyrene kan inneholde så mye som 500 prosent mer CLA enn meieriprodukter fra korn-matet dyrene. Melkeprodusentene som lar kyrne sine på beite ikke hold tilbake i å la forbrukerne vite at deres produkter er gress-matet, så det er ganske lett å finne etiketter med gress-matet meieri-og kjøttprodukter i butikken. Vanligvis vil naturlig mat og helse butikker være din beste spill.

Sopp

Mens meieri-og kjøttprodukter inneholder den høyeste mengder CLA, noen sopp, som hvite knappen sopp, også gi CLA. Ernæringseksperter anbefale matvarer for å forebygge kreft ofte liste sopp som en kilde fordi de inneholder også anti-inflammatorisk og anti-viral egenskaper.