Digidexo.com

Hva Peppers er bra for å senke kolesterolet?

Hva Peppers er bra for å senke kolesterolet?


Det er ingen rask løsning for å senke kolesterolnivået i blodet selv om det er visse endringer i kostholdet som kan gjøres for å få fortgang i prosessen. Studier tyder på at den beste metoden for reduksjon av blodkolesterol er inkorporering av "Terapeutisk livsstil endringer" (TLC). Blant disse forandringer er en endring i diett som vil naturligvis hjelpe til senkning av kolesterolnivået. Bruken av visse typer paprika i dietten kan faktisk bidra i denne prosessen.

Rød og grønn paprika

Paprika, generelt, er en stor kilde til kostfiber. Studier tyder på at å øke mengden av løselig fiber i kosten kan redusere kolesterolnivået i blodet. Grønn paprika er høy i fiber og kan spille en viktig rolle i enhver kolesterol reduksjon diett. Rød paprika er også høy i fiber, men har også flere helsemessige fordeler. Paprika inneholder lykopen, et karotenoid, kjent for å bidra til å redusere sannsynligheten for kreft og hjertesykdom. Både røde og grønne paprika er en utmerket kilde til vitamin A og C; de også inneholder mye nødvendig kalium, som er kjent for å bidra til å senke blodtrykket. Høyt blodtrykk er typisk en side-effekt av økt kolesterolnivåer som er tilstede i blodet over lengre tidsperioder. Du kan bidra til å senke kolesterolnivået ved ganske enkelt å innlemme flere av disse deilige grønnsaker i kostholdet ditt.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper har lenge vært anerkjent av alternativ medisin utøvere som en naturlig matkilde som har mange positive helsemessige fordeler. Cayennepepper har en termogen virkning i kroppen. Dette betyr at det øker kroppstemperatur innenfra og fører til at kroppen bruke mer kalorier. Cayenne er også kjent for å øke blodsirkulasjonen og redusere arteriell blokkering i prosessen. Dette kan resultere i senking av kolesterolnivåene i tillegg. En god måte å innlemme cayenne pepper inn i ditt vanlige kosthold er å bare legge en liten sum til din favoritt mat på daglig basis. Hvis du ikke klarer å mage smaken av cayenne, kan du kjøpe den i kapselform på omtrent alle apotek eller helsekostbutikk.

En mer sunn livsstil

Husk at det ikke er naturlig rask løsning til å senke dårlige kolesterolet. Ved å innlemme rød og grønn paprika i kostholdet ditt sammen med regelmessig bruk av cayenne pepper, kan du forvente å se noen positive helsemessige fordeler. Ditt kosthold bør også bestå av høy kvalitet lav-fett proteiner som fisk, kalkun eller kylling, sammen med en overflod av grønne bladgrønnsaker som også er høy i fiber. Du bør også trene minst 30 minutter daglig, selv om det er bare å gå i et moderat tempo. Ved å trene hjertet og gjør den sterk, vil du øke sirkulasjonen og hjelpe kroppen i å rydde noen arteriell blokkering som skjedde som et resultat av din høyt kolesterol diett i det siste.