Digidexo.com

Hva Foods gjøre deg vokse høyere?

Et individs høyde bestemmes av genetikk, helse og miljø. Menneskelig vekst avtar etter puberteten. Når en person kommer til sin fulle høyde, er det lite som kan endre det. Å spise riktig mat kan fremme sunn vekst.

Mat rik på kalsium

"I løpet av de første 30 årene av livet våre bein er stadig å bygge flere bein og lagring av kalsium," sier Teengrowth.com. Kalsium er nødvendig for sterke ben og er best kombineres med trening. Vektbærende øvelser fremme bein styrke. Ifølge kvinners helse, "vektbærende øvelser er øvelser som tvinger musklene til å jobbe mot tyngdekraften .... Knoklene få styrke ... og lar bein å absorbere mer kalsium." Kilder til salcium er melk, meieriprodukter, grønne grønnsaker og sardiner.

Mat rik på vitamin A

Bones er styrket av vitaminer og mineraler. Noen matvarer rike på vitamin A er lever, eggeplommer, rå gulrøtter og rød paprika. Vitamin A er tilgjengelig som et supplement. For mye vitamin A kan være giftig.

Mat rik på vitamin D

Vitamin D fremmer sterke bein. Noen matvarer rike på vitamin D er lever, oksekjøtt, fisk, dagbok, tran og egg. Vitamin D er tilgjengelig som et supplement.

Foods rik på protein

Protein er nødvendig for vekt vedlikehold, vev og energi. Noen matvarer rike på protein er kjøtt, skalldyr og meieriprodukter.

Mat rik på sink

Sink fremmer vekst og immun styrke. Noen matvarer rike på sink er østers, bønner, havregryn, svinekjøtt, kylling, nøtter, frø og leveren.