Digidexo.com

Symptomer på Lazy tarm syndrom

Lat tarm syndrom er tenkt å være en tilstand som er forårsaket av overforbruk av avføringsmidler for å stimulere avføring. Den vanligste årsak til bruken av avføringsmidler, både naturlig og kjemisk, er forstoppelse. Dette er en tilstand hvori tarm ikke vil skille ut avfall, forårsaker en oppbygging og tilstopping av systemet. Forstoppelse kan forekomme for mange mennesker, og sjelden bruk av avføringsmiddel vil ikke nødvendigvis føre til lat tarm syndrom.

Årsaker

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearing House er det flere faktorer som kan bidra til forstoppelse. Inntak kan være en viktig faktor i funksjon av tarmene. Utilstrekkelig inntak av visse typer mat, for eksempel fiber, kan hindre riktig tømming av avfall, som fører til en blokkering av innvollene. En utilstrekkelig inntak av væsker, særlig vann, kan også bidra til utbruddet av forstoppelse. Mangelen på tilstrekkelig fysisk aktivitet kan også hindre tarmer fra å utføre skikkelig.

Mer alvorlige årsaker

Ifølge Jay W. Marks, MD, kan Uregelmessigheter i avføring forekomme, men når umiddelbare endringer skje kan det være et tegn på noe mer alvorlig. Svulster som har utviklet seg i tykktarmen eller endetarmen kan bidra til det som er kjent som akutt forstoppelse. Hypertyreose samt hypotyreose kan bidra til akutt forstoppelse. Hormonelle ubalanser er blitt rapportert å forårsake denne tilstanden, som har alvorlige nerveforstyrrelser så som Parkinsons sykdom.

Merkbare symptomer

Else er et begrep som brukes for å beskrive blokkering av avfallsmateriale, vanligvis i referanse til rektum. Denne tilstand er et resultat av forstoppelse, og kan føre til mer alvorlige problemer. Anstrengende å passere avfall fra tarmer, ledsaget av en hard avføring eksemplar, er et tegn på forstoppelse. Symptomer på forstoppelse ofte oppfordrer de som lider av tilstanden og begrense bruken av avføringsmidler, som kan føre til lat tarm syndrom.

Andre symptomer

Symptomene på lat tarm-syndrom er ofte ligner på de som er forbundet med forstoppelse. Disse kan omfatte en generell følelse av å være oppblåst, smerter i nyrene eller nedre del av ryggen, økt infrequency i avføring, kvalme og til og med hodepine. En tydelig tegn på lat tarm syndrom vil bli en oppblåst mage, siden avfallet blir blokkert i tarmer og blir ikke utgitt.

Behandlinger

Fjerning av den blokkerte avfall i tarmene er nødvendig for å avlaste alle symptomer på lat tarm syndrom. Imidlertid, noen anbefalte fremgangsmåter som krever bruk av naturlige og kjemiske avføringsmiddel for å oppnå dette, og disse kan være medvirkende faktorer i utviklingen av syndromet til å begynne med. Vanligvis rensing av hele avfallsfjerningssystem, inkludert tykktarmen, er nødvendig for å begynne å re-trene innvollene for å fjerne avfallet naturlig.